Mit kérhetsz a héten az angyaloktól?

Zs. Zs. | 2011. Július 14.
Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos – Gábriel arkangyalt kérd a héten, hogy ne robbanj, amikor otthon feszültségek alakulnak ki elsősorban a pénz és a kedvesed miatt. És kérj segítséget, hogy tisztán láss, mégpedig egy baráti kapcsolatban. Mert lehet, hogy az ő megváltozott viselkedésének gyökere nálad, talán egy mondatodban rejlik.

Bika – Jofiel arkangyalt nem árt, ha hívod, mert a háttérben a munkahelyeden valami furfangosság készül, és nem biztos, hogy annak te hasznát veszed. Ha szórakozol, ha nyaralsz, akkor izgalmasabbnál izgalmasabb pillanatok várnak, amikor Jofiel, jó lesz, ha figyel rád, hogy komolyabb bajod – akár testi, akár anyagi – ne essék.

Ikrek – Chamuel arkangyalt csak bátran hívd, még akkor is, ha azt gondolod, most igazán nincs rá szükséged, hiszen erőd teljében vagy, és azok a dolgok, amelyek talán még egy héttel korábban gondot okoztak, már megszűntek. Nem árt, ha Camuel elsősorban a pénzügyeknél, valamint a szerelem terén őrködik fölötted, hiszen itt adódhatnak a héten csalódások, csalások, és hullathatsz az esetleges veszteség miatt könnyeket is.

Rák – Muriel arkangyal hiába van veled, ha túlságosan sokat képzelsz magadról, és ez sajnos megtörténhet a héten. Amikor visszautasítják egy ötletedet, vagy azt hiszed a korábbi sikerekből kiindulva, hogy olyasmit is el tudsz adni, vagy el tudsz hitetni, ami máskor simán ment, az most nem megy. Kérd Murielt, hogy tartson vissza az önfejűsködéstől és a sértődéstől.

Oroszlán – Mihály arkangyal veled van a héten, és ezt érzed is, mert olyan lehetőségeket sodor utadba az élet, amelyek kihagyhatatlanok. És ezzel pénzt kereshetsz, amire most még nagyobb szükséged van, mint korábban, hiszen kiesik átmenetileg egy kereset a családban. Ha nyaralsz, akkor pedig tudod, hogy isten pénze sem lesz elég…

Szűz – Raziel arkangyalod nincs mindig veled – azt hiszed –, de ez nem így van. Most is figyelő tekintetét rád irányítja, és megment egy olyan helyzettől, ami nagyon kellemetlen lenne, ha tartós kapcsolatban élsz, és közben képtelen vagy ellenállni a kínálkozó alkalmaknak. És talán abban is segít, hogy végre pénzhez juss.

Mérleg – Haniel arkangyalod próbáld megvédeni az olyan helyzetektől, amelyek miatt kilátástalannak érzed az életed, és úgy érzed, hogy talán ahol vagy, amiben vagy, már nincs helyed. Segítségedre lesz abban, ha változtatni szeretnél, akkor olyan lehetőségeket hoz eléd, amelyek kedvedre valók lesznek. És egy csúf szerelmen is segít túltenni magad.

Skorpió – Rafael arkangyal ott van veled, és megkímél attól, hogy olyan dologra add ki a pénzed, ami felér egy csalással. Sajnos naiv vagy ezen a héten, és akiben megbíztál, az olyan dologra szedne rá, ami komoly összeget húzna ki a zsebedből, és nem is azt kapnád, amire számítanál. Ettől óv Rafael.

Nyilas – Zadkiel arkangyal veled van, mert tudja, hogy támogatásra szorulsz, mégpedig olyan ügyben, amiben nem te vagy a hibás. És megvéd attól, hogy rossz kép alakuljon ki rólad. És segít abban is, hogy aki után vágyakozol, ne legyen olyan elérhetetlen.


Bak – Cassiel arkangyal segítségére erre a héten nagyobb szükséged van, mint gondolod. Ugyanis lehet, hogy rájössz arra, hogy korábban nagyot hibáztál, és ezt talán jóvá kellene tenni. Mert ha nem teszed, ismered a karma törvényét, vissza fogod kapni, és talán Cassiel sem tud megmenteni ettől.

Vízöntő – Uriel arkangyalt csak bátran hívd, mert változás következik be az életedben, mégpedig rövidesen, és szükséged van a lélekvezetőd támogatására, hogy minden úgy menjen, mint a karikacsapás. És ebben a partnered is támogat. Hallgass Uriel sugalmazására, és bármennyire nem szívleled kedvesed barátját vagy barátnőjét, most mégis lásd vendégül, vagy keresd őt fel.

Halak – Asariel arkangyalt nyugodtan hívd, ha betegséggel küszködtél, és kérd őt, hogy a gyógyulás gyors legyen. Partnered pedig – ha van – támogasson benne, mert nagy szükség van az ő erejére. És mivel ő is fáradt, Asariel segít, hogy a legjobb úton haladjatok, és a szövetségetek erősebb legyen.

Exit mobile version