Hogyan fordítsd a javadra a mai teliholdat?

RKB | 2011. Augusztus 13.
Ma telihold lesz a Vízöntő jegyében, ami segít oldani a hét kedvezőtlen fényszögeinek hatásait. A Vízöntő telihold jellegzetessége, hogy barátságosabbá, szociálisan érzékenyebbé tesz bennünket, de az őrültségekre is fogékonyabbakká válunk. Nézzük, hogyan fordíthatjuk javunkra ezt a bolygóállást.

A Hold ezúttal nemcsak a Nappal áll szemben, de a Vénusszal és a Merkúrral is. Emiatt ez a telihold párkapcsolati téren, a szerelemben, az anyagi ügyekben és a testvérviszályokban hozhat nagy és meglepő változásokat!

Nézzük, mire számíthatunk!

– A testvéri viszonyokban burkolt hatalmi harcra, aminek a lényege, hogy kiderüljön, ki a főnök. Főleg a fiatalabbak lázadnak fel az „elnyomó” nagyok ellen. Szülők, figyelem: ez fokozottan igaz a 10 évesnél fiatalabbakra!
– A szerelmi kapcsolatokban átértékelődnek az eddigi trivialitások. A régen lerakott alapokat most felszedjük és újra fektetjük őket, méghozzá úgy, hogy egyensúlyt teremtsünk a szexuális szenvedély és az észérvek között.
– Anyagi ügyeinkre sokrétű energiák hatnak: sokan könyvelhetnek el kisebb váratlan bevételeket maguknak (ez már pénteken is megtörténhetett), míg mindannyian jól tesszük, ha átértékeljük a költekezési szokásainkat. Ezen a hétvégén könnyen kerülhetünk kisebb anyagi zavarba, amiből a szüleink és a barátaink segíthetnek ki.
– A szombaton kezdődő kapcsolatokra végig jellemző lesz a férfi-nő párharc, valamint az eltérő értékrendek folyamatos összecsapása – tehát mindenképp izgalmasak és fordulatosak lesznek, aki otthonülős, sétálgatós, nyugalmas szerelemre vágyik, az ne ma ismerkedjen!

Mit tehetünk, hogy kihasználjuk a mai teliholdat?

– Nézzünk a külső csillogás mögé, és próbáljuk meg összeegyeztetni a materiális elvárásainkat a spirituális adottságainkkal!
– Írjunk listát arról, hogy milyen új tulajdonságokat szeretnénk megvalósítani a testvérünkkel való kapcsolatunkban, és milyen régieket szeretnénk örökre kitörölni a testvéri viszonyból! Ez a felsorolás segíteni fog tisztábban látni a helyzetet!
– Legyünk türelmesebbek a partnerünkkel! Kivételesen használhatjuk a szexualitást a problémák feldolgozására és feloldására – ez most jobban működik, mint egy nagy, tisztázó beszélgetés!
– Meditáljunk! Ma különösen a párkapcsolatot teremtő és harmonizáló, valamint a családi viszályokat elsimító vizualizációk lesznek sikeresek, de az anyagi gyarapodásunk alapjait is megteremthetjük spirituálisan!
– Kérjük Hániel arkangyal segítségét. Ő többek között a holdfázisok hatásaiért felel, és segít megérteni nekünk, hogy hogyan fordíthatjuk a javunkra a mai holdállást, valamint abban is, hogy megértsük, nem kell félnünk a teliholdtól!

Exit mobile version