Mi a lollee?

lollee | 2011. Augusztus 25.
Divatos, rugalmas kiegészítő a derekadnak. A minőségi alapanyagnak és az egyedi szabásnak köszönhetően lágyan követi a test vonalát, mozgás közben sem csúszik el. Amellett, hogy kiváló védelmet nyújt a hideg ellen, puha és kényelmes. Viselheted irodában, utcán, buliban, vagy akár sportoláshoz is. Több méretben kapható.

Mi a lollee-nál a ruhatárad mellett a hangulatodra is nagy figyelmet fordítunk. Hiszünk a színekkel történő játékban, és hogy általuk érzéseket közvetíthetünk. A lollee kollekciójában található 15 színt ezért a legnagyobb gondossággal választottuk ki. Így, amikor lollee-t viselsz, nemcsak a ruháidat, de a hangulatodat is feldobhatod.

15  szín – a bőség zavara. Nehéz választani, ugye? Segítségül megosztjuk veled, néhány közkedvelt szín milyen jelentést hordoz, így minden hangulatodhoz megtalálod majd a legjobban illeszkedő lollee-t:

A piros a szeretet, életkedv, önbizalom, kitartás színe. Dinamikusabb életre vágysz? Szeretnéd fokozni a teljesítőképességed? A piros kiváló választás számodra. Hordhatod sportoláshoz is, hiszen erőt és gyorsaságot sugároz. Gondolj csak arra, hogy a legtöbb sportautó is ilyen színű.

A türkiz segíti a tudat kiteljesedését, oldja a keserűséget, megszabadít a lelki terhektől. Ha kreatív vagy, nagy képzelőerővel rendelkezel és a dolgok mélyére látsz, ez a te színed.

A rózsaszín az önzetlen odaadás színe. Romantikus randira készülsz? Ne felejtsd otthon a rózsaszín lollee-d!

A sárga vidámság és öröm színe. A borongós őszi időben neked is szükséged van egy kis fényre, ugye? A sárga növeli a vállalkozó kedvet is, segít a kibontakozásban. Szeretnéd, ha könnyebben menne a tanulás? Akkor a sárga a legjobb választás.

A zöld a harmónia, a remény, a gyógyulás, a regenerálódás színe, és persze a természeté. Relaxálni szeretnél? A zöld ideális választás számodra.

Most van egy különleges ajánlatunk számodra! A már ismert színek mellett most két egyedi színű lollee is a tiéd lehet, ráadásul kedvezőbb áron. Válaszd a két lollee Maxima selection összeállítás egyikét: a türkiz-fekete vagy a rózsaszín-fekete duo packet!  Ez a két szín csak az akció keretében érhetők el!

Érdemes sorozatunk további cikkeit is figyelemmel követned, hogy megtudd, milyen apró praktikákkal dobhatod fel mindennapi hangulatodat!

Exit mobile version