A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetsz

Székelyhidi Ágnes | 2012. Március 07.
Egyáltalán nem vezetünk egyformán. Nemcsak a nagyváros és vidék, illetve a férfi és nő, továbbá az életkor van hatással a stílusunkra, hanem az is, hogy milyen jegyben születtünk. Az asztrológia segít feltárni, hogy ki hogyan.
A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetsz

KOS

A Kosok lendületesek és meggondolatlanok a kormány mögött is. Könnyen dühbe gurulnak. Főleg a totyorgás és a „bénázás” bosszantja fel őket. Az is biztos, hogy ők fizetik a legtöbb büntetést gyorshajtás miatt.

BIKA

A Bikák vezetés közben is képesek megőrizni a nyugodtságukat. Mindig körültekintőek. Nem kapkodnak, megtervezik az útvonalat. Viszont merevek, emiatt kiborulnak, ha útlezárás vagy bármilyen változás van.

IKREK

Az Ikrek-szülöttek imádnak úton lenni. Folyton mennének. De nem kitartóak: nem való nekik a hosszú, monoton vezetés. Folyton zenét hallgatnak, telefonálnak vezetés közben. Ez veszélyes lehet. Muszáj fegyelmezettnek lenniük.

RÁK

A Rákok nem szeretnek egyedül utazni. És fontos számukra a közérzet. Éhesen, szomjasan, fázósan ne üljenek volánhoz! Az autójukat „béleljék ki”, és ha hosszú útra indulnak, rendszeresen álljanak meg pihenni!
 
OROSZLÁN

Az Oroszlánok imádnak „villogni”. Ha nincs pénzük méregdrága autóra, akkor valami mással kell felhívniuk magukra a figyelmet. Imádnak előzni, mert nem tűrik, hogy más cammogjon előttük. Nekik kell az elsőnek lenniük.

SZŰZ

A Szűz-szülöttek higgadtak és szabálytisztelőek, megbízhatóak és pontosak. Szívesen vezetnek, különösen ha ezzel mások szolgálatára lehetnek. Emiatt remek, ha a hivatásuk kapcsolatos a fuvarozással.

MÉRLEG

A Mérlegek mindent, így a vezetést is elegánsan és diplomatikusan teszik. Kellemes a közelükben lenni. Tuti, hogy nem káromkodnak, és minden mozdulatuk kimondottan szép. Jó nézni, ahogy leparkolnak: kész tánc az egész.

SKORPIÓ

A Skorpiók nem ijednek meg semmitől, és szívesen kockáztatnak. Aki melléjük ül be az autóba, jó, ha becsatolja magát, és az utazást egy túlélőtúrának fogják fel. A Skorpiók jobban szeretnek vezetni, mint hogy átengedjék a kormányt.
   
NYILAS

A Nyilas-szülöttek szeretik a haladást, ezért rajonganak a sebességért, és a nagy teljesítményű autókért. Ez sokba kerülhet, ha nem találják meg a helyes mértéket. Ennek ellenére jót tesz a hangulatuknak, ha feltuningolhatják az autójukat.

BAK

A Bakok rendkívül komolyan veszik a szabályokat, sosem lépik át. Mindig van náluk az előírtakon kívül sok hasznos dolog: csavarkészlet, pléd, bikakábel stb. Ők többnyire a legrosszabbra készülnek: szabályos túlélőszettet tartanak maguknál.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők mindent, a vezetést is lazán kezelik. Rendetlen az autójuk: hátul gurulnak az ásványvizes üvegek, a térkép az ülés alatt van stb. Viszont jól vezetnek: rendkívül éberek, és jól átlátják, illetve jól reagálják le a legbonyolultabb helyzetet is.

HALAK

A Halak-szülöttek kissé álmodozóak a volán mögött is, emiatt gyakran eltévednek. Az is előfordul, hogy egyszerre több mindenre akarnak figyelni. De remekül vezetnek, mert jól érzik és felveszik a forgalom ritmusát.

Exit mobile version