Hétvégi szerelmi horoszkóp április 12-től

RKB | 2013. Április 12.
Ritka alkalom kínálkozik a számunkra a hétvégén: kiléphetünk a megszokott párkapcsolati mókuskerékből, felrúghatjuk a megszokott sémáinkat, és teljesen új "forgatókönyvet" írhatunk a párkapcsolatunknak. Érdemes ezt a hétvégét a párkapcsolatunk szebbé tételére szánnunk. Jó hír, hogy a gyermeknevelésben ugyanilyen sikeresnek bizonyulhatunk.

KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Kedved van a változáshoz, a változtatáshoz. A tavaszi megújulás jegyében szívesen írod újra a kapcsolatotok szabályait. Az már más kérdés, hogy a szerelmed (különösen, ha ő is Kos vagy Skorpió) szintén szívesen hoz új szabályokat. Az pedig, hogy kinek a szava válik törvénnyé köztetek, szinte csak azon múlik, hogy ki lesz a hangosabb.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit túlzásba viszed a hétvégén a rámenősséget. Most bizony túl nyomulós vagy, és ez lefagyasztja a pasikat. Lehet, hogy azok is behúzzák a kéziféket, akiknek egyébként bejönnek a rámenős csajok, szóval megéri visszafogottabbnak lenned a fiúkkal. Hagyd, hogy ők kezdeményezzenek, ha pedig át akarod venni az irányítást, azt tedd a lehető legtaktikusabban.

BIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégétek egy merő unalom lesz. Nem mintha ne történne veletek egy csomó minden, de most olyan előrelátó vagy, és olyan erősek a megérzéseid, hogy mindenre ugyanazt mondod: „Tudtam!” A párodnak most kifejezetten imponál, hogy ennyi mindent „tudtál” előre, ő pusztán annyit fog kérni tőled, hogy ezentúl ne utólag legyél okos, hanem előre szólj, hogy mi lesz!

Ha csak keresed a szerelmet: A stílus és a külsőségek most különösen fontosak lesznek a számodra. Most sokat megteszel azért, hogy megmutasd másoknak, milyen hihetetlenül jó a stílusérzéked. Talán épp ezért igyekszel a legstílusosabb pasikat kiválasztani magadnak a hétvégén. Vigyázat, aki egy buliban stílusikonnak tűnik a felöltőjével, arról könnyen kiderülhet, hogy valójában karót nyelt és sótlan alak.

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Pénteken még önzetlen és kedves vagy, és minden hétvégi tervedet feláldozod a család oltárán, aztán vasárnapra rájössz, hogy ezt nem kellett volna. A hétvége utolsó napja az önérvényesítésé és az önfejlesztésé. Most szükséged lesz egy kis magányra, hogy befelé figyelhess és önmagaddal foglalkozhass. Azt különösen rosszul viseled, ha bizalmatlanság vesz körül.

Ha csak keresed a szerelmet: Különös dolog a szerelem. Alig ismersz meg valakit, és alig lángolnak fel bennetek az érzések, te máris jobban szeretnél egyedül lenni. Ne lepődj meg, ha a hétvégén magányos farkas leszel, és nem hívod fel azt a srácot, akiért nemrég még hetekig lettél volna vadászkutya.

RÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  A családi viszonyok rendezésére és a családi viszályok elsimítására nincs is jobb alkalom, mint ez a hétvége. Most javulnak a szónoki képességeid, és az egyik pillanatról a másikra képes leszel arra a bravúrra, hogy másokkal megértesd magadat, és elfogadtasd az álláspontodat. Ideje elővenned olyan témákat és konfliktusokat, amelyeket eddig a szőnyeg alá söpörtél.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan lendület és olyan ragyogás van benned, hogy csak kevés férfi fog tudni ellenállni neked. Szerencsére nem is nagyon akarnak ellenállni, így a hétvégén megtapasztalhatod, hogy milyen jó a „végzet asszonya” szerep. Persze ehhez az is kell, hogy kimozdulj otthonról, és felvedd a legszebb ruhádat, mert pizsamában, otthon nem adhatod a femme fatale-t!

OROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz:  Régóta nem érezted úgy magadat, mint ezen a hétvégén. Mintha most a párod kifejezetten olyasmiket tenne és mondana, amiket csak kapcsolatotok hajnalán engedett meg magának. Az már más kérdés, hogy ami akkor hihetetlenül vonzó és szexis szokás volt, az most már borzasztóan idegesítő rigolyának tűnik a szemedben. A legjobb az lenne, ha mindketten csak nevetnétek ezen.

Ha csak keresed a szerelmet: Pontosan tudod, hogy milyen párra van szükséged. Pontosan tudod, hogy milyen párra van szükséged? Tényleg? Nem vagyok benne biztos. Ideje lenne összeírnod, hogy mi fog meg egy férfiban. Ne legyints erre, hanem tényleg írd össze! Meglátod, lesz a listán néhány olyan jelző, amelyeknek eddig nem voltál a tudatában.

SZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Végre tavasz! Végre napsütés! Mindketten energikusak és vidámak vagytok a napfény hatására, sőt még az is lehet, hogy elmentek kirándulni. Vigyázat, most az új helyek, az ismeretlen szituációk könnyen szülhetnek konfliktusokat közöttetek. Érdemes emiatt minden új helyzetbe a legnagyobb lelki nyugalommal és diplomáciai érzékenységgel felfegyverkezve belemennetek.

Ha csak keresed a szerelmet: A szíved egyre hangosabban követeli, hogy megtalálhassa a társát. Persze azt is egyre akaratosabban jelenti be, hogy neki nem jó akárki. Azt figyelheted meg a hétvégén, hogy minél kevesebb a jó pasi körülötted, te annál magasabbra helyezed azt a képzeletbeli lécet. És ami a legfurcsább: ez működni fog, hiszen nemsokára valaki elrabolja a szívedet.

MÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Boldognak és elégedettnek kellene lenned a kapcsolatoddal – mások szerint. Ők azonban nem látják belülről a helyzetet. Te, aki belülről is látod a dolgokat, arra gondolsz, hogy van valami felszínesség köztetek. Mintha nem kapnál elég sok odafigyelést, és nem kapnál elég mély szeretetet a párodtól. Figyelem! Ezek a te megéléseid, lehet, hogy ő úgy érzi, már te nem vagy vevő a szeretetére és a figyelmére.

Ha csak keresed a szerelmet: Érdemes mindent jó előre tisztáznod a hétvégén, különösen ha internetes randikra készülsz. A helyzet ugyanis az, hogy aki harmincasnak vallja magát, az könnyen lehet negyvennyolc éves is, aki pedig azt mondja, csak néha gyújt rá, láncdohányos, aki pedig csak egyszer csalta meg a barátnőjét… nos, vele nem is kellene szóba állnod most!

SKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén olyan tanító nénis leszel otthon, mintha szentül elhatároztad volna, hogy megneveled a szerelmedet. A Skorpiók férjei (és feleségei) most bizony felkészülhetnek környezetvédelmi oktatásra, gasztronómiai és illemtanórákra, valamint pénzügyi ismeretek előadására is. Minél több humort viszel az oktatásba, az annál kevésbé tűnik majd kioktatásnak.

Ha csak keresed a szerelmet: A tudálékosság nem vonzó, az okosság viszont szexis. A határmezsgye a kettő között igencsak keskeny, és te egész hétvégén ide-oda billegsz közöttük. Arra kellene csak figyelned, hogy a jóképű és vonzó fiatalemberek körében legyél okos, a bájgúnárok jelenlétében pedig tudálékos. Sajnos ezt eddig rendszerint össze szoktad keverni.

NYILAS

Ha párkapcsolatban élsz:  Az értelmetlen körök és felesleges időpocsékolás helyett térjetek a lényegre! Most a gyerekek, a közeli és távoli családtagok mellett nem nagyon jut időtök egymásra, ezért arra sem nagyon van időtök, hogy megbeszéljétek mindazt, aminek a megbeszélésére már olyan nagyon-nagyon vártatok. Bármennyire is rosszul hangzik, muszáj rendszereznetek ezen a hétvégén a dolgaitokat.

Ha csak keresed a szerelmet:
Olyan sűrű időbeosztást készítettél a barátnőiddel való közös programokra, hogy ismerkedni – elvileg – nem jut időd. A valóságban azonban pont ez segít majd hozzá az ismerkedéshez: két nagyon fontos rohanás között megakad a szemed egy arcon, egy mosolyon. Innen pedig már csak ügyesség és szervezés kérdése az első randitok.

BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnél búcsút mondani mindannak, ami rossz a kapcsolatotokban, és erre most esélyed is lesz. Különösen az elmúlt idők félreértéseit és feszültségeit söpörheted ki a kapcsolatotokból. Ehhez az elhatározás mellett bátorságra is szükséged lesz, és arra, hogy szembenézz a nehézségekkel ahelyett, hogy letagadod őket magad előtt.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagyon ragaszkodsz valakihez, nagyon szeretnéd azt elérni, hogy végre megkaphasd őt. A csillagok szerint akkor kaphatod meg őt (és/vagy a szerelmet), ha most elengeded. Hagyd, hogy egy kicsit eltávolodjon, hagyj neki teret, és hagyd, hogy mindketten magatokra találjatok. Ne félj, ha nem jön vissza, nem is volt a tiéd valójában.

VÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmednek pozitív energiákra, pozitív megerősítésekre van szüksége. Tőled várja a támogatást, a segítséget, ezért nem mindegy, hogy mennyire tudsz segítséget nyújtani! Nem mindegy, hogy mennyire vagy képes támogató szavakat megfogalmazni. Ha nehézséged van ezzel, jobban teszed, ha egy észrevétlen pillanatban felütsz egy önsegítő könyvet, és abból merítesz ihletet.

Ha csak keresed a szerelmet: Szívesebben koncentrálsz más problémáira, mint a sajátjaidra. Emiatt könnyen bizonyulhatsz a legjobb kerítőnőnek az ismerőseid között. Persze az a tudat elszomorít, hogy senki sem akar a te házasságszerveződ lenni. De várj csak! Légy a saját kerítőnőd! Hiszen ki tudná jobban, hogy milyen férfiról álmodsz, mint te magad?!

HALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy közös kirándulás, egy közös utazás segít romantikusabbá tenni a hétvégéteket. Most van időtök, türelmetek és belső késztetésetek is arra, hogy egymásra figyeljetek. Itt az ideje azon is elgondolkodni, hogy szeretnétek-e még egy gyereket. Sok fiatal Halak pár most vág majd bele a gyermekvállalásba. Ők sokkal gyorsabb eredményre számíthatnak, mint amiről valaha is álmodni mernének.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha nincs, az a baj, ha van, az a baj… sok szingli Halak szembesülhet azzal a hétvégén, hogy olyasvalakivel keverednek meghitt viszonyba, aki majdnem megfelelő lenne a számukra. Ha így is boldoggá tesz, akkor legyetek egy pár, de ha túl sok helyen hibádzik a történet (legyen bármilyen szép is az, ami jó), talán megéri egy kicsit igényesebbnek lenned.

Exit mobile version