Heti holdnaptár: lélegezz fel!

cafeblog/zoldeletmod | 2015. Január 20.
Megkönnyebbülés és frissesség az újholdas hét ajándéka. Erősen düböröghet benned az anyagi jólét elérése utáni vágy, de a magánéletedben is késztetést érezhetsz előrelépésre. Ezen a héten üde, okos és előremutató gondolatok érkezhetnek, és könnyen előfordulhat, hogy új alapokra helyezed életed.

Legyen szó apró változásról vagy nagy lépésről, a hétfői és keddi racionális Bak holdhatás nagy előrelépéseket ígér. A munkádban remekelhetsz, még a monoton, unalmas feladatok sem okozhatnak problémát. A keddi Újhold idején érdemes a megtisztulásra koncentrálnod, legyen szó testedről, lelkedről, szellemedről. Magadban vagy nagyon szeretett személy társaságában érezheted igazán jól magad a hét elején. Nézz magadba, és lásd meg, hol van szükséged nagytakarításra. A Hold segít, hogy teljesen megfordítsd rossz hozzáállásod, és előfordulhat, hogy az, ami múlt héten még rémisztő és nyomasztó volt számodra, mostanra teljesen új értelmet nyerve, megoldható helyzetté szelídült.

Szerdán és csütörtökön a Vízöntő könnyedsége vehet erőt rajtad. A “tojok rá” üzemmód eredményeképpen olyan dolgokhoz érezhetsz elég erőt és bátorságot, amiket már jó ideje csak vágysz és halogatsz. Iratkozz be a tanfolyamra, menj asztrológushoz, kineziológushoz, vagy csak kezd már el azt a könyvet! Menj el a csoportba, az előadásra, irány a mozi, színház, múzeum. Csempéssz a szürke hétköznapokba valami könnyed, szórakoztató programot, és élvezd lelked friss pezsgését. Éttermi vacsora vagy otthoni pezsgős kikapcsolódás vidám és hasznos beszélgetések alapjául szolgálhat. Tervezz, szervezz programot a hét közepére.

Hogy mi várható a hétvégére? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Exit mobile version