Ilyen a lakberendezési stílusod a horoszkópod alapján!

nlc | 2016. Július 07.
A csillagok állása az életünk minden területét befolyásolja, így nem meglepő, hogy még az otthonunk kialakításához is kérhetjük a segítségüket.

 A Nap és a Hold az életünk minden területén megmutatja hatását: legyen szó akár az energiánkról, egészségünkről, pénzügyi vagy szerelmi helyzetünkről. A csillagok még azt is befolyásolják, milyen otthonban, milyen dekorációban érezzük jól magunkat. Nézd meg, milyen lakberendezési stílus illik a horoszkópodhoz, és rendezd át a lakásod aszerint!

Kos

Engedj teret izgalmas, kalandor szellemednek az otthonodban is. Dekorálj az utazásaidról hozott kincsekkel, és használj élénk színeket, mint amilyen piros. Azt viszont ne hagyd, hogy a rokonaid beleszóljanak a lakásod kinézetébe – ahhoz te túl erős személyiség vagy!

Bika

Mivel imádod a kényelmet és a luxust, ezt fejezze ki az otthonod is! A változásnak nem vagy nagy híve, az értékeidhez viszont ragaszkodsz. Az elegáns, antik stílusban jól fogod érezni magad, arra azonban figyelj, hogy a szoba ne váljon túl nőiessé, romantikussá – az már nem a te világod.

Ikrek

Imádod a szabadságot, és élénk, intenzív személyiség vagy. Olyan hely kell neked, ahol szabadon áramolhat az energia és a kreativitás. Rendezd be úgy az otthonod, hogy könnyen átváltozhasson személyes térből partihelyszínné, és csinálj helyet egy kreatív, inspiráló saroknak könyvekkel, magazinokkal.

Rák

A nosztalgia, a családi hagyományok mindennél többet jelentenek számodra. Szuperül éreznéd magad egy rusztikus otthonban, ami mégis szellős marad, némi tengerparti beütéssel. A legfontosabb helység számodra a konyha, ezért fordíts rá sok figyelmet!

Oroszlán

Extravagáns és feltűnő személyiség vagy – az otthonodnak is ilyennek kell lennie! A szembetűnő dizájndarabok éppúgy megférnek nálad, mint az antik kincsek. Képzeld úgy, mintha Hollywood találkozna Versailles-jal!

Szűz

Praktikus vagy és szeretsz a földön járni, ezért az otthonod teli van saját készítésű, hatékony elemekkel. Szereted a rusztikus dolgokat, de nagyon fontos neked, hogy ne csak szép, hanem funkcionális tárgyakkal vedd körül magad.

Mérleg

Egyszerre vagy diplomatikus és művészi, az otthonodban is harmóniára törekszel. Vedd körbe magad kincsekkel és műalkotásokkal a világ minden pontjáról – a megérzéseidnek hála, mindig tudod majd, hol a határ. A keleti lakberendezés ideális számodra.

Skorpió

Ne hagyd, hogy a szenvedélyes, lobbanékony személyiséged túldramatizálja az otthonod. Nagyon figyelj rá, hogy kevés feltűnő kiegészítőt válassz. Imádnál egy marokkói szőnyeget és a burgundi minden árnyalatát!

Nyilas

Nagyvonalú és energikus személyiséged kiválóan érezné magát egy olyan otthonban, ahol fel-felbukkan a természet. Ne félj behozni a kültért a beltérre: fadekorációk, növények – ez a te világod. Csak arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba a dekorálást – mindennek legyen praktikus oldala is.

Bak

Jelenítsd meg a Földet az otthonodban: bambusz, rusztikus fa, természetes szőnyegek, kézzel készített textilek. A kényelem mindennél fontosabb neked, karrierista személyednek muszáj legalább otthon maximálisan kipihennie magát.

Vízöntő

Eredeti és utánozhatatlan vagy! Az otthonodat feltűnően díszítsd, jól mutatnak majd benne a retró és a művészi elemek. Arra ügyelj azonban, hogy maradjon a tér tágas, szellős és világos.

Halak

Intuitív, érzékeny, igazi művészlélek vagy. A bohém stílus közel áll hozzád, sok fénnyel és színnel kiegészítve. Modern darabok kézművesekkel vegyítve – ez lenne a tökéletes berendezés.

Forrás: Popsugar

Exit mobile version