A szép bõr is az egészség része

Nők Lapja | 2002. Április 10.
Az étkezések alkalmával energiát juttatunk be a szervezetbe. A felesleges energiát a szervezet felhalmozza: a fel nem használt glukózt zsír formájában raktározzák el az adipociták (zsírsejtek).




A glukózban gazdag táplálkozás és az ülő életmód elősegítik a lipidek (zsírok) ismételt elraktározását. A megduzzadt adipociták helyi zsírpárnákat alkotnak (főleg a csípőn és a combokon), és a bőr felszíne felé türemkednek. Ennek eredménye a gödröcskés narancsbőr.

Hogyan hat a D-Sotck karcsúsító krém-gél?

A D-Stock az első karcsúsító krém-gél, amely két “glukóz-fogó” hatóanyagot is tartalmaz: diglukozint és rutént, amelyek gátolják a glukóz elraktározását a zsírsejtekben, valamint xantint, amely elősegíti a már kialakult zsírfelesleg lebontását.

Mi a késleltetett hatóanyag-felszabadítás?

Ez a technológia a hatóanyagok folyamatos és tartós kibocsátást teszi lehetővé. A D-Stock három fázisú emulzió és nanokapszulák segítségével biztosítja a hatóanyagok tartós jelenlétét az epidermisben (a legfelsőbb bőrrétegben).





Milyen eredményt érhetünk el a D-Stock segítségével?


Vizsgálat bizonyítja, hogy a D-Stock hatására a narancsbőr már két hét használat után kisimul, a bőrfelszín egyenletesebbé válik. A speciális mérés pedig kimutatta, hogy 28 nap alatt láthatóan csökkennek a bőrfelszín gödröcskéi. A hatékonyságot három különböző országban, több mint 400 nő közreműködésével igazolták.

Hogyan használjuk a karcsúsító krém-gélt?

Naponta egyszer vagy kétszer, minimum egy hónapig. A kúrát évente többször ismételjük meg.





 Kiegészítő tanácsok a narancsbőr ellen


Étkezésnél a lassan hasznosuló szénhidrátokat (kenyér, rizs, tészta) részesítsük előnyben a gyorsan hasznosuló (édes ízű) cukrokkal szemben. Este kerüljük a cukros, zsíros ételek fogyasztását!

A zsírtartalékok elégetése céljából a kitartást igénylő sportok a legcélravezetőbbek.
Exit mobile version