„Mire gondolsz, drágám?”

Horváth Beáta, Lovász Vera és Molnár Ágnes | 2006. Augusztus 09.
Szeretnénk, ha gondolatolvasók lennének! Amíg viszont nem fejlesztik ki magukban ezt a képességet, addig kérdeznünk és beszélnünk kell. A szexrõl (is).

Egy kávé mellett a szerkesztőség két bátor férfiját hívtuk beszélgetni. Víg György és Kertész Gábor olyan kimondott és kimondatlan kérdésekre próbál – komolyan és néha kevésbé komolyan – válaszolni, amelyek minden nő fejében megfordultak már. Előtte, közben és utána.


„Erkölcstelen vagyok, ha már az első éjszakán ágyba bújok vele?”

G: Szerintem egyáltalán nem. A szerelem nem a szex időpontjától függ, hanem attól, hogy tudunk-e beszélgetni utána. Egyébként úgy vettem észre, hogy a „ha hamar lefekszem vele, nem vesz komolyan” tévhitet a lányok gerjesztik egymás között.
Gy: A házasságom is így kezdődött…






„Nektek mennyire fontos a szexben a romantika?”

G: A túlzott romantika könnyen csöpögőssé válhat, ezt még a lányok sem kedvelik… Viszont egy kis hangulat sosem árt. Sok nőnek imponál, ha minden „olajozottan megy”, azaz a pezsgő már be van hűtve, a gyertya mellett ott a gyufa, a hifiben a cédé, a távirányító pedig az ajtó közelében vár. Így, amikor az ember lesegíti a lány kabátját, „a semmiből” szólal meg a zene.
Gy: Talán nem is a kellékek lényegesek. Persze fontos, hogy a szex ne váljon rutinná, de a romantikát az apró mozdulatokból, rezdülésekből is érezheti a másik.


„Nem vagyok elég jó neked, hogy pornót nézel?”

G: Nem erről van szó, egyszerűen szeretek néha pornót nézni. Egyszer olvastam, hogy a férfiakra a szexfilmek olyan hatással vannak, mint a nőkre a szerelmes regények. Beindítják a fantáziát… Viszont sosem kapcsolom be a szexcsatornát, ha együtt vagyunk. A barátnőm elég ahhoz, hogy hangulatba kerüljek.
Gy: A pornó, mint kikapcsolódás, nálam nem játszik fontos szerepet.


„Észre sem veszed, milyen szexi az új fehérneműm?”

G: Dehogynem, hisz a szexi fehérnemű egy nőn nagyon izgalmas látvány. A férfimagazinokban is általában úgy fotózzák a lányokat, hogy van rajtuk valami apróság.
Gy: A szexi fehérnemű tényleg lehet izgalmas, a meztelen női test viszont egyszerűen szép. A meztelenségnek egyértelmű üzenete van, amelyben benne van az odaadás, a bizalom, a folytatás lehetősége.


„Jó neked?, Szeretsz?”

G: Szerintem ezeket nem kell megkérdezni. Én kérdés nélkül suttogom a partnerem fülébe a válaszokat.
Gy: Ezek olyan lányok kérdései, akik teljesen bizonytalanok magukban, és félnek, hogy nem elég jók. Ez talán előfordul az elején, de ha a kapcsolat tartós lesz, magától elmúlik.


„Neked mindig ugyanolyan jó?”

Gy: Nekünk is van rossz, közepes, és nagyon jó szeretkezés. Van, amikor nem is az érzelemtől függ, hanem csak úgy felrobbansz.
G: Egyszer hallottam, hogy a szex olyan, mint az üzlet. Ha jó, akkor nagyon jó. Ha nem olyan jó, azért akkor is jó…


„Te most tényleg rögtön tévézni/aludni fogsz?”

G: Számomra természetes, hogy szex után a partneremmel foglalkozom. Nehezen tudom elképzelni, hogy beforduljak a fal felé. Az ilyen pasikról nekem is megvan a véleményem.
Gy: Velem a lányok nem nagyon akarnak utána beszélgetni – nevet ismét –, mert többnyire elvesztik az eszméletüket.

A teljes cikk a 32. héten, augusztus 9-én megjelenő Nők Lapjában olvasható.

Exit mobile version