„Mindenkinek elmondanám: szeretem”

nlc | 2006. Szeptember 25.
– A barátaim is mondják: látszik, hogy repülök a boldogságtól, és teljesen másképp viselkedem három hónapja – akkor jöttünk össze Istvánnal. Folyton mosolygok, és szeretném szétkiabálni, mennyire boldog vagyok.




A hét témája a Nők Lapjában:
Mitől vagyunk mámorosak?

Ahogy pálinkát főzni bármiből lehet, úgy a mámor is szinte bármiből fakadhat, csak hinnünk kell benne. A Nők Lapja házi boszorkánykonyhájában készült mámorító koktél összetevői: tánc, szerelem, bor, sport, természet. Fogyasszák örömmel!

További írások:
• A szervezet jótékony „kábítószerei” »
• Utazások, találkozások, pillanatok »
• Az eső, a szél, a nap, a virág, a veréb – no és a fenyőfa »

Az összeállítást készítették:
Mihalicz Csilla, Fejős Éva, Horváth Beáta, Koronczay Lilla, R. Kövér Balázs, Szegő András  
– Ha csókolózunk, legszívesebben ki se nyitnám a szemem, azt szeretném, hogy örökké tartson az a pillanat! Mindig vele szeretnék lenni, bizseregtet a közelsége. Elég egy pillantása, egy mosolya, és a fellegekben járok! Mintha állandóan egy nagyon finom süteményt ennék. Barbra Streisand a Tükröm, tükröm című filmben mondja, hogy a moziban a szerelmet mindig hatásos zenével, és mindenféle romantikus eszközökkel ábrázolják, amelyekről azt gondolja, giccs. Aztán szerelmes lesz, és vele is minden ugyanúgy történik, mint a filmekben. Így vagyok ezzel én is, olyan, mintha folyamatosan romantikus zene szólna, és tűzijátékot néznék. Alig várom, hogy a párom hazaérjen, nem tudok betelni vele! Meglepetésekkel kedveskedik. Nemrég Németországban járt két napig, és küldetett egy nagy csokor virágot. Én pedig az érkezése napján a kedvenc csokijából raktam ki egy hatalmas szívet az ágyunkra. A szerelem az élet minden területén inspirál, kreativitást, lendületet ad. Amióta együtt vagyunk, a munkában is jobban pörgök. Egy épületben dolgozunk, de tudatosan figyeltünk arra, hogy a magánéletünket elkülönítsük. De azért van, hogy nem bírjuk már tovább egymás nélkül, és összefutunk egy kávéra.


A témáról bővebben a Nők Lapja szeptember 28-án megjelenő 39-es számában olvashatsz!
Exit mobile version