Fetás-parajos csirkemell koktélparadicsommal
Hozzávalók: 60 dkg csirkemell, 15 dkg feta sajt, 20 dkg friss paraj, 10 dkg koktélparadicsom, 3 dl tejszín, só, olívaolaj, szerecsendió
A csirkemellet csíkokra vágjuk, a feta sajtot felkockázzuk, a paradicsomokat félbevágjuk, és a parajt nagyon alaposan megmossuk. Serpenyőben kevés olívaolajat forrósítunk, megpirítjuk a csirkemellet, megsózzuk, és felengedjük tejszínnel. Ha felforr, beleforgatjuk a parajleveleket, a fetát és a paradicsomot. Két-három percig forraljuk, ízesítjük szerecsendióval, esetleg még sóval, és már tálalhatjuk is.
Az augusztus 1-én megjelenő Nők Lapjában további két remek csirkés receptet találtok: csirkecomb-nyárs salátával és parmezános-vajas csirkemell! Hmmm…
Még több az e heti Nők Lapjából: Fóliázott világ? » Haumann Petra és Máté: egy pályán, ketten » Szex az exszel » Egy különleges nyári nap » Hogyan neveljünk boldog férfit? » Szüntelen harcban: anya és lánya » Zugorvos vagy sztársebész? » Utaztam a világ legnagyobb óceánjáróján » |