Az öröm a tiéd! – különleges fotókiállítás

nlc | 2007. Október 25.
Az öröm a tiéd! – Különleges fotókiállítással indul a jótékonysági akció. A gyermekek esélyegyenlõségét segítõ akció pályázatairól többek között Hegyi Barbara, Halász Judit és Zorán dönt.

Fotókiállítással nyitotta meg az UNICEF és a Nők Lapja a gyermekek esélyegyenlőségét támogató, Az öröm a tiéd! elnevezésű közös jótékonysági akcióját. A kiállítás 2007. október 18-ától látható a Művészetek Palotájában. A megnyitót követően 150 hátrányos helyzetű gyermeknek nyílt lehetősége arra, hogy megtekinthesse a Pán Péter című táncelőadás premierjét.
Nagy érdeklődés övezte az UNICEF és a Nők Lapja Az öröm a tiéd! elnevezésű, gyermekek esélyegyenlőségét támogató jótékonysági akcióját, melynek részleteiről a programsorozatot elindító fotókiállítás megnyitóján tájékozódhattak az érdeklődők.





 A fotókiállításról készült képgalériát itt tekintheted meg. Klikk!













A Művészetek Palotájában október 18. és 31. között látható, nyolcvan képet felvonultató tárlat fiatal magyar fotóművészek alkotásain, és az UNICEF által készíttetett nemzetközi fotókon keresztül kivételes tehetséggel mutatja be a gyermekeknek szerzett örömet. Az UNICEF és a Nők Lapja közös kezdeményezésének célja ugyanis, hogy az arra érdemes közösségek, szervezetek támogatásával előmozdítsa a gyermekek esélyegyenlőségének ügyét, és különféle programokkal, eszközökkel segítse, hogy az alkotás, a játék, a sport és a társas együttlét öröme bárki számára elérhető legyen.






Az öröm a tiéd! akció keretében ezen szervezetektől és közösségektől beérkező pályázatokat elbíráló zsűri tagjai közt van Bíró Gabriella, az UNICEF Magyar Bizottság elnökségi tagja, Halász Judit, az UNICEF magyarországi nagykövete, Molnár Gabriella, a Nők Lapja főszerkesztője, Hegyi Barbara színművész, Szántó Dávid televíziós újságíró, Sztevanovity Zorán zenész és Ferge Zsuzsa szociológus.

A kiállítást 2007. október 18-án Molnár Gabriella, a Nők Lapja főszerkesztője és Takács István, az UNICEF Magyar Bizottság elnökségi tagja nyitotta meg, továbbá köszöntőt mondott Szántó Dávid televíziós sportújságíró és Tóth Ildikó színművésznő is.

Az ünnepélyes megnyitót követően a szervezők 150 hátrányos helyzetű gyermeket örvendeztettek meg a Pán Péter című táncelőadás premierjével.





 A fotókiállításról készült képgalériát itt tekintheted meg. Klikk!


Exit mobile version