Tóth Gabit elfogták a rendőrök!

nlc | 2008. Április 16.
Tóth Gabit és Tomit rendőrök kísérték a reptéren A stáb forgatásáról hazafelé. Szomorúbban is végződhetett volna Tóth Gabinak és az Anti Fitness Club énekesének, Tominak a kalandja.

Három hetet töltött Ausztráliában a VIVA televízió A stáb című műsorának négy szereplője, Zimány Linda, Tóth Gabi, Mark és Tomi. Számos érdekes kalandban volt részük, de talán a legemlékezetesebb hazafelé történt velük.

– Frankfurtban kellett átszállnunk a budapesti járatra, és a reptéren volt még bőven időnk – mesélte Tomi. – Gabival kitaláltuk, hogy leszaladunk valamit enni, de úgy elkeveredtünk, hogy rossz terminálban kötöttünk ki, ráadásul ragaszkodtam ahhoz, hogy a gitárom nálam legyen.

Minden üvegajtó zárva volt, ezért lementünk egészen a gépekig, ahonnan az utasokat szállítják a buszok. Egyenruhás urak zord arccal kísértek minket egy irodába, ahol felvették az adatainkat, és várnunk kellett a rendőrökre. Alig akartak elengedni minket. Újra felírták a nevünket, és nagy nehezen hagyták, hogy megkeressük Markot és Zimány Lindát, akik közben természetesen elindultak a gép felé. Futva siettünk hozzájuk, és még éppen elértük a budapesti repülőt.

– Nagyon féltem, hogy nem engednek vissza bennünket a többiekhez, és lekéssük a gépünket, mert nagyon nehezen tudtuk megértetni magunkat a helyi rendőrökkel – mondta Tóth Gabi. (NLC)

Exit mobile version