Unod már egy kicsit? Cseréld le a pasid… illatát!

Lőrincz Andrea | 2008. Szeptember 29.
Hidd el, vérpezsdítő tud lenni, ha egy új illatot érzel, amikor a szeretett pasihoz bújsz! Menj biztosra, te válaszd ki az újdonságot. Arra azért vigyázz, hogy az illat harmonizáljon az egyéniségével.

Csábító kékség

A guajakfa (Közép- és Dél-Amerikában, a Karib-szigeteken és Indiában is gyakori) kék virágaival, bőrszerű leveleivel és 10 méternél magasabb termetével igazán lenyűgöző jelenség A fa törzsének belső része tartalmazza a jellegzetes illatanyagokat és innen nyerik a gyantáját is, melyet gyógyászati célra is használnak (fertőtlenítés, vérzéscsillapítás).

Capri szigete sokak szerint a szerelem szigete. Gyönyörű a tenger és ragyog a nap. Az új Ferré parfüm, az Acqua Azzurra for Men ezt a mediterrán csodát idézi. És nem csak a csomagolás kékje! A – már nem is olyan nagyon – új divatnak megfelelően virágok is feltűnnek az illatban, ami cseppent sem kisebbíti a férfias jelleget. A fanyar jelleget a guajak fa aromája biztosítja.

Ferré Acqua Azurra EDT 30 ml, 8990 Ft

 

Arany ragyogás

Paco Rabanne vonzódása az aranyhoz 40 évvel ezelőtt öltött először testet, akkor tervezte meg azt a ruhát, mely 9 kg aranyból készült el és Francoise Hardy énekesnő viselte.

Egy aranytömb. Pont így néz ki Paco Rabanne 1Million nevű illata. A kompozíció egyszerre gyümölcsös, virágos és fás. A fejjegy igazán könnyed és friss (grapefruit, mandarin és menta), a szívjegy rózsából és fahéjból áll, az alapjegy igazán férfias, amit a bőr, a fák, az ámbra és a pacsuli illatának köszönhető.

Paco Rabanne 1 Million EDT 50 ml 13990 Ft

 

Lenyűgözően olasz

Tonio Lamborghini nem egy, hanem egyszerre három illattal rukkolt elő a férfiaknak. A három illat neve jól tükrözi a férfiak stílusát, akiknek készültek. A Feroce testesíti meg az erőt. Gyümölcsös fás illat csipetnyi szerecsendióval. A Forza azoknak a férfiaknak készült, akik mindig határozottan tisztában vannak azzal, hogy mit akarnak. Egy karakteres fűszeres-pézsma illat rózsaborssal és tealevéllel megbolondítva. A Mitico friss-orientális jellege a citrussal és a bergamottal misztikusságot sugall. Mindhárom 50 ml EDT 3299 Ft

 

Parfüm.lap.hu »
Illatszer.lap.hu »

Exit mobile version