Ha kell egy kis segítség

COFIDIS | 2009. Május 22.
Pénzügyi zavarba bármikor kerülhetünk. Az ilyen komoly gazdasági válság időszakában, pedig szinte elkerülhetetlen, hogy alkalmanként anyagi problémáink lépjenek fel.

Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, hiszen a legtöbb ember számára egy esküvő, egy ballagás, egy születésnap, egy osztálykirándulás, vagy egy nyaralás is éppen elég ahhoz, hogy feleméssze a tartalékait.

Ilyenkor lázasan keressük a legjobb megoldást.

Olyan gyors és megbízható segítséget kell találnunk, ahol nem kell kellemetlen meglepetésektől tartanunk.

Válasszunk átlátható és vállható szabad felhasználású hitelt!

A COFIDIS hitelei pont ilyenek, átláthatóak és tervezhetőek. Nincsenek „rejtett” plusz költségek, hiszen hitelbírálati, folyósítási és előtörlesztési díj nélkül vehetőek fel. Ez azt jelenti, hogy a THM, vagyis Teljes Hiteldíj Mutató – a hitelköltségeket összefoglaló mutatószám – a COFIDIS-nél megegyezik a kamat mértékével. Ennek következtében pontosan ugyanakorra törlesztési összeggel kell számolnunk minden hónapban.
Amellett, hogy ez a hitel remek megoldás lehet a pillanatnyi pénzavarra, Forint alapú is, így attól sem kell tartani, hogy az ingadozó árfolyam befolyásolná a törlesztő részletet.

 

Nyújt más előnyöket is a COFIDIS?

Igen. Rulírozással például akár többször is kisegíthetjük magunkat az anyagi hullámvölgyből.

A rulírozás ugyanis egyfajta megújuló, újratöltődő hitelkeretet jelent az ügyfelek számára, azaz a már visszafizetett kölcsönösszeg ismételten lehívható.

Olyan ez, mint egy adott hitelkerettel feltöltött, folyamatosan rendelkezésre álló hitelkártya, azzal a különbséggel, hogy nincs kitéve a kártya elvesztéséből adódó veszteségnek, illetve kártyadíjjal és egyéb pótdíjakkal sem kell számolni.

Ez a folyamatosan megújuló hitelkeret pedig gyors hitel megoldást jelenthet a nem várt kiadások fedezésére.

Férjhez mennél? A gyereked iskolai táborba utazna? A család végre elmenne nyaralni?

A COFIDIS-el egyik sem jelenthet már problémát.

Fejtörés helyett kérj előzetes hitelbírálatot!

Ehhez mindössze telefonálnod kell, vagy az interneten kattintani néhányat. Gyorsan, otthonról megtalálhatod a tökéletes megoldást.

Látogass el honlapunkra!

Exit mobile version