A legédesebb pöttyös holmik

nlc | 2009. Szeptember 17.
Nincs még egy olyan minta, amelyik egyszerre kislányos, nőies és nagymamis. Ami ennyire modern, de amitől mégis a gyerekkori habos kakaóra vágyunk. A pöttyöktől egyszerűen kerekebbnek érezzük a világot, ezért is imádjuk!

Valahogy a munkaidő is színesebb, ha ilyen jópofa pöttyös egérrel machinálsz a dokumentumok és e-mailek között. Maximalistáknak hozzá illő notebook kabáttal.

Pat Says Now
Pat Says Now


A pöttyös is lehet szexi, csak tudni kell viselni. Egy pöttyös fehérneműszett a megfelelő körítéssel a legédesebb csábítás.

Women’ Secret
Women’ Secret

A pöttyös bögre sosem megy ki a divatból. A nosztalgiára vágyók rusztikus csuprok, a modern vonalat kedvelők finom ívű bögrék közül választhatnak.

Fazekasbolt

 

Stile Interio


A jó üzletemberek tudják, hogy a pöttyös dekoratív, a legegyszerűbb tárgyakat is elevenné varázsolja. Így lehet a semmitmondó termoszból is divatos darabot kreálni. Az egyik kedvencünk mégis az egyedi funkciót kapó párna, amely falióraként éli tovább életét.

IKEA
Blup

 


A pöttyvariációk száma végtelen: a fekete-fehér pöttyös elegáns, a piros pötty fehér alapon sportos, a fehér piroson babos, a zöld fehéren letisztult, a fehér a zöldön természetes, virágossal nőcis, rajzfilmfigurával csajszis.

Women’ secret
Galoska

Az édes pöttyös holmiknak lehetetlen ellenállni, legyen az egy tündéri kitűző vagy egy pöttyös borítású regiszter.

Dotty
Könyvészet


Exit mobile version