Igazán különleges sószórók

nlc | 2009. Október 08.
A legegyszerűbb és leghétköznapibb tárgyak újraértelmezését szeretjük a legjobban. Kíváncsiak voltunk, milyen a dizájn sava-borsa. Megtaláltuk a legszuperebb só- és borsszórókat.

Többfunkciós, állatos cukiságok – ha akarod, só- vagy borsszóróként, de dugóhúzóként is működnek. Pihenő állapotban pedig hűtőmágnesként díszítik a frizsidert.

Cole and Manson
Cole and Manson

 

A klasszikus fekete-fehér változat kedvelőinek mutatunk néhány kevésbé megszokott megoldást. A félbevágott változat (Fred) és a mutatós, egybecsúsztatható kerámia sószóró (Cyranose) mellett a kedvenceink a tenyérbe simuló, kavics alakú darabok.

Cyranose
Stile Interio

 

Fred

 

Az egzotikus lakberendezési tárgyak és kiegészítők kedvelőinek sem kell messzire utazniuk egy kis óceáni hangulatért. A különleges, Baliról származó só- és borsszórók izgalmas ízt csempésznek a konyhába.

Marrakesh
Marrakesh

 

A vicces vagy bizarr tárgyak kedvelőinek sem kell csalódniuk, válasszák akár a pisztoly alakú vagy a piknikelő só- és borsszórót.

Play
Bigyóshop

 

 

Nem minden az, aminek látszik. Egy-egy óvatlan pillanatban kiderülhet, hogy az elemek az ételek „működéséhez” kellenek. A csavar alakú sószórót nem rázni kell, hanem a derekán meghajlítani, hogy jöjjön belőle valami, a sörösüveg pedig fából készült borsőrlő.

Antrepo4
Gadgets
Cole and Manson

Rubik Ernő színes kockája megbolondította az egész világot. A különböző funkciókkal bíró klónok hatalmas népszerűségnek örvendenek a kütyürajongók között. A retrokocka méretével és színével megegyező darab a sószórók egyik legleleményesebb változata.

Bigyóshop


Exit mobile version