5 igazán csajos mobiltelefon

nlc | 2009. November 06.
Ha valami kicsi és szép, akkor elgyengülünk tőle. Ha még ezek mellé színes és csillogó is, szarkalelkünk máris tovaszállna vele. Ezek a telefonok lenyűgöztek bennünket.

Modern klasszikus

Ilyet még nem láttál! Nemrég megjelent az első olyan készülék a mobilpiacon, amelynek kör alakú, 16 millió színű kijelzője van, amely a svájci luxusórák klasszikus szépségét és időtlenségét idézi. Az aprólékosan kidolgozott telefon felületének tükörfényes csillogását a luxusóráknál is használt speciális bevonat adja. Az AURA várható magyarországi megjelenése: 2009 eleje.


Motorola AURA

Csak csajoknak

Vannak olyan telefongyártók, amelyek odafigyelnek a női vásárlókra. Míg a Samsung Pink Edition telefonjaival a mellrák elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet, egyes készülékei kifejezetten a szórakozás szolgálatában állnak. A virágmintás, belül fuvallatnyi arannyal színezett, kifejezetten nőcis kivitelezésű készülékkel megörökítheted vágyaid tárgyát, képes vásárlólistát állíthatsz össze, vagy kiszámolhatod, mennyi kalóriát égettél egy nap.


Samsung SGH L-310

Mint egy drágakő

Drágakőre emlékeztető forma, ragyogó felület, csodaszép! Kifejezetten a mi számunkra tervezték ezt az ékszertelefont, amely külsőre valóban káprázatos, kinyitva a csillogó, sötétlila és az elegáns éjfekete szín ellenére is butácska kinézetű. Ne higgy a látszatnak! A készülék tartalmazza azokat a funkciókat, amelyet ma már elvárunk egy telefontól.


Motorola MOTOJEWEL


Gyémántos ragyogás

Mi történik, ha egy luxustervező-ékszerész kezébe kerülnek a drágább készülékek? Egy biztos: olcsóbbak nem lesznek. A svájci luxustervező és ékszerész, Knalihs Athem a legnagyobb gyártók prémiumkategóriás telefonjait veszi kezelésbe. A különleges gyémántos Nokia telefont 1000 csillogó kövecske díszíti. Sejtjük, hogy miért csupán 20 darab készült belőle.


Nokia 8800 Sapphire Arte Limited Diamond Edition


Divatos luxus

Bár a technika világában nem számít újdonságnak a májusban piacra dobott Christian Dior mobiltelefon, nem mehetünk el mellette szó nélkül. A divat begyűrűzése a mobilpiacra folyamatos, hiszen kapható már Prada vagy Armani nevével fémjelzett telefon is. Az előbbiekkel szemben a Dioré kifejezetten nőies. Az érintőképernyős, Swarovski kristályokkal díszített telefon tudásáról kevesebbet hallani. Az áráról viszont annál inkább: a négyféle színben kapható készülék 3675, a gyémántberakású 19 000 euróért vásárolható meg a Dior webshopjában.


Dior Phone

Telefon.lap.hu »
Mobilbolt.lap.hu »
Mobil.lap.hu »

Exit mobile version