Autóbalesetet szenvedett a tinisztár

nlc | 2009. November 16.
A Tokio Hotel rajongói másfél hete csaknem elvesztették álmaik férfiját, amikor az énekest leszorította egy másik sofőr az útról, és darabokra törte a kocsiját.

Még a legnagyobb fanok is elismerték, hogy a november 5-ei MTV Europe Music Awardson nem volt minden rendben Bill Kaulitz-al. A Tokio Hotel énekese eddig titkolta, hogy miért volt zavart, de a napokban elárulta, hogy a díjátadó előtti nap majdnem meghalt. A német tinisztár éppen a show főpróbájára igyekezett, amikor egy másik sofőr, indexelés nélkül ráhúzta a kormányt. Bill pedig nem tudta elkerülni a karambolt, és a vétkes kocsi, valamint a szalagkorlát közé szorult. A baleset következtében az autója totálkáros lett, ő viszont megúszta egy karcolás nélkül. A TH frontembere szerint ez igazi csoda, mert a mentősök is azt mondták, hogy abból a járműből épen senki sem szállhatott volna ki.

Bill azóta teljesen más szemmel néz a világra, és megtanulta értékelni a földi létet. Ezt pedig remélhetőleg közvetíti a mélypontot kereső, lelkileg eltévedt kis rajongóinak is. Akkor legalább lenne haszna a Tokio Hotel munkásságának.

Forrás: StoryOnline

Exit mobile version