Hívj angyali segítséget!

nlc | 2009. November 21.
Ha segítségre van szükséged, hívd bátran az angyalokat! A tökéletes siker érdekében azonban érdemes kiválasztani azt a megfelelő angyalt, aki a leghatékonyabban tudja orvosolni a problémádat.
Érdekel az ezotéria? Nézz körül a Nők Lapja Ezotéria oldalán! KATT IDE!

Az emberek segítésében a hét arkangyal jár az élen. Az arkangyalok nemcsak gyógyítanak és vezetnek, de olyan nemes vonásokkal is rendelkeznek, melyeket – ha kérjük őket – ideiglenesen átruháznak ránk. Általában a közelünkben vannak, támogatnak, és megtisztítanak magas fényükkel. Hatalmas energiájukat a szolgálatunkba állíthatjuk azáltal, hogy felvesszük velük a kapcsolatot és hiszünk bennük. Mindennapi életünkben is segítségünkre lehetnek, csak kérnünk kell őket.

Uriel: energiája erőteljes, megerősít, összeköt a Földdel, segít elindulni, célra összpontosítani, döntést hozni. Színe a rubinvörös, csakrája a gyökércsakra.
Hívjuk: ha erősíteni szeretnénk önbizalmunkat, stabilitásra, életörömre, boldogágra vágyunk!

Gábriel:
energiája segít megújulni, megtisztít, újrarendezi a kapcsolatokat, megújítja a közösségeket, támogatja az anya-gyerek kapcsolatot. Színe
a narancssárga, a rézfény, a fehér, csakrája a keresztcsonti csakra.
Hívjuk: ha leragadtunk olyan helyzetekben, amiben nincs fejlődés, vagy ha a bennünk lévő gyermek gyógyulásához van szükségünk a segítségre!

Jophiel: energiája nyugalmat és egységet teremt, bölcsességet hoz, lágy, a gondoskodás összekötő érzését adja. Színe a sárga, a zöld, csakrája a napfonat csakra.
Hívjuk: ha feszültséget érzünk testünkben, türelemre van szükségünk, ziláltnak érezzük magunkat, új képességeket akarunk elsajátítani, azokat életünk részévé akarjuk tenni!

Rafael: gyógyító angyal, balzsam a léleknek, segíti a pihenést, energiája pedig a gyógyulást. Békét, szeretetet hoz, megfiatalít. Színe a zöld, csakrája a szívcsakra.
Hívjuk: spirituális gyógyításhoz, hogy ismét teljesek és egészségesek legyünk!

Mihály: energiája oltalmazó, tisztító, beburkoló, megvéd minket, erősíti auránkat. Színe a kék, csakrája a torokcsakra.
Hívjuk: ha felismertük igazunkat, és ki akarunk állni érte, vagy ha védelemre van szükségünk!

Raziel: energiája jóindulatú, támogató világosságot hozó atyai energia. Segíti az eredményességet, a tisztánlátást, -hallást, az intuíciót, a tiszta érzékelést, ő az isteni titkok tudója. Színe az indigó, csakrája a harmadik szem.
Hívjuk: ha szerencsés kimenetelre, támogatásra, tisztánlátásra van szükségünk, titkokat szeretnénk feltárni, ha sikeresek, eredményesek szeretnénk lenni!

Zadkiel: energiája megszabadít a korlátozottság érzésétől, kötöttségektől, megnyugtat, összeköt az éggel. Színe az ibolyalila, viola, csakrája a koronacsakra.
Hívjuk: ha tisztánlátásra van szükségünk, ha gyarapodásban kihívásokkal kell szembenéznünk, meditációhoz, megvilágosodás kereséséhez!

Angyalhívás meditáció

Hétköznapi segítők

Ha hirtelen angyali segítségre van szükségünk, és nincs időnk meditálni, akkor alkalmazzuk az egészen hétköznapi szituációknak megfelelő kéréseket, és meglátjuk, eredményesek leszünk. Persze ehhez szükség van arra, hogy mindig a problémánknak megfelelő angyaltól hangosan kérjük a segítséget, és higgyünk benne, hogy megkapjuk!

Például parkolásnál: „Parkoló angyal, teremts nekem helyet!” Késésben: „Közlekedés angyala, küld a buszt!” Ha nem találjuk a kulcscsomót: „Kulcsangyal, segíts!”

A legfrissebb szám tartalmából:

• Pénzhoroszkóp – Megoldódnak anyagi gondjaid?
• Hétköznapi segítőink: az angyalok!
• Szilveszteri bűbájok
• Tutanhamon rejtélye – Vajon tényleg létezik?
• Karmikus történetek

Itt tudsz előfizetni, KATT IDE!»

Exit mobile version