Legyél te is sztárfeleség!

RKB | 2009. November 25.
Csak tessék, csak tessék, a Nők Lapja Sztárfeleségképző Iskola (NLSzI) megkezdte az oktatást! Beiratkozni itt és most lehet – cikkünk elolvasásával. Képzeletbeli intézményünk tantervéből kiderül, hogyan lehet bárkiből sztárfeleség.

 Ismerkedési szakértőnk: Alice Kim Cage

Nicolas Cage felesége örömmel vállalta, hogy az NLSzI hallgatóinak alapozó kurzust vezessen, „Hogyan szedjünk fel Oscar-díjas sztárokat?” címmel. A tanfolyam első óráiban arról beszél, hogy létfontosságú Los Angelesbe költözni, és állást vállalni valamelyik felkapott kávézóban vagy étteremben, ahol gyakran megfordulnak a sztárok. Koreai származású ismerkedési szakértőnk egy szusibárban dolgozott, amikor megakadt a szeme későbbi férjén.

„Először nem is ismertem fel, csak azt láttam, milyen sármos, vonzó férfi! Végig kerestem a tekintetét, mosolyogtam, és igyekeztem beszélgetésbe bonyolódni vele, a téma adott volt, a japán konyha. Amikor plusz wasabit kért, tudtam, nyert ügyem van, és tényleg, búcsúzás előtt elkérte a számomat is!” – meséli oktatónk, aki állítja Cage-hez akkor is hozzáment volna öt hónapnyi ismeretség után, ha szegény és ismeretlen lenne.

Névjegy:
Név: Alice Kim Cage
• 5 éve Nicolas Cage felesége
• Közös gyermekük Kal-el Coppola Cage
• Mielőtt sztárfeleség lett, pincérnőként dolgozott

Eljegyzési előadónk: Luciana Barroso

Matt Damon argentin felesége sokáig szerette volna meggyőzni iskolánkat, hogy legyen egy „Nyugodj meg, a világsztárból is lehet papucs!” című órája, de az iskolaigazgató (azaz a cikk szerzője) a férfiszolidaritásra hivatkozva nem engedélyezte ezt a kurzust. Mindenesetre Barroso jelmondatát megosztjuk olvasóinkkal: „A sztárokat is ugyanúgy irányíthatod, mint egy átlagférfit!” Jól példa erre, hogy Barroso nemrég arra utasította Damont, mostantól kevesebbet dolgozzon, és többet legyen családjával. Erre válaszul a sztár azonnal visszaadott néhány forgatókönyvet, és féléves pihenőt kért ügynökétől. A pletykák szerint az eljegyzést és a házasságot is az asszony intézte el.

„Egész egyszerűen csak sugallnom kellett, hogy mit szeretnék. Elég volt néhány megjegyzés a premiereken sikítozó lányokra, hogy Matt megértse, az oltár elé kell vezetnie, ha be akarja bizonyítani, mennyire szeret!”


Névjegy:

• Név: Luciana Bozán Barroso
• 4 éve Matt Damon felesége
• Közös gyermekük: Gia Zavala Damon
• Találkozásuk előtt Miamiban dolgozott bármixerként

A boldog házasság professzor asszonya: Keely Shaye Smith

Pierce Brosnan házassága hihetetlenül boldog, ráadásul barátaik szerint mindez nemcsak a látszat, hanem a valóság. Nem is volt tehát kérdéses, hogy az NLSzI egyik legfontosabb tantárgyát, a „Ha már megvan, tartsd is meg!” című tanfolyamot Keely tartja. Brosnan felesége iránt érzett lángoló szerelme ékes bizonyítéka annak a tételnek, hogy nem a külső számít egy kapcsolatban. Keely Shaye ugyanis az utóbbi időben felszedett pár kilót.

„Talán meglepő, de a férjem szereti a párnácskáimat! Azt mondja, igaz ugyan, hogy a külsőmre figyelt fel, de a személyiségem miatt szeretett belém. Az pedig még mindig ugyanaz. Szerintem a jó házasság titka, hogy elfogadjuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk, s hogy legyenek közös célok az életünkben!”

Névjegy:
• Név: Keely Shaye Smith
8 éve Pierce Brosnan felesége
Közös gyermekeik: Paris és Dylan Brosnan
Újságíróként dolgozik

  Konfliktuskezelési oktató: Jo Green


Hugh Laurie felesége az elmúlt években többször is bizonyította, hogy házassági és férjkezelési kérdésekben igazi szaktekintély. Az asszony, aki mára már inkább Doktor House mamájának, semmint szerelmének néz ki, a humorával és az egyéniségével hódította meg Laurie-t. Mostanában ellentmondásos információk látnak napvilágot arról, hogy a sorozat forgatása mennyire rontotta meg a házaspár viszonyát. „Higgyék el, nincs annál rosszabb, mint amikor Hugh helyett a mizantróp Doktor House jön haza!” – mondja Jo, aki hihetetlen lelki nyugalommal kezeli Laurie hangulatváltozásait. „Amikor elkezdte forgatni a sorozatot, Hugh úgy gondolta, egy évad után nem lesz folytatás, ezért mi a gyerekekkel Londonban maradtunk. Aztán azt kérte, költözzünk Los Angelesbe, mert évekig tart még a szerződése. Hát utánajöttünk.” – folytatja az asszony, aki a legfrissebb értesülések szerint most mégis hazaköltözik Londonba, és beadja a válókeresetet. Ennek ellenére a két évtizedes sztárkezelési gyakorlata miatt az NLSzI konfliktuskezelési és veszekedési tanszékvezetőjének kértük fel.
Névjegy:
• Jo Green
• 20 éve Hugh Laurie felesége
• Közös gyermekeik: Charles Archibald, William Albert és Rebecca Laurie.
• Egyelőre háztartásbeliként támogatja férje életét

  Válási tanácsadó: Lola Van Wagenen

Robert Redford exfeleségének kurzusát – úgy tudjuk – Jo Green is látogatni fogja. Az egykor modellként dolgozó Lola hírnevét, vagyonát és saját bevallása szerint életszemléletét is Redfordnak köszönheti. Az, hogy a válással foglalkozó féléves tananyag kidolgozását Lolára bízzuk, egy percig sem volt kérdéses. Az asszony egyike azon kevés sztárfeleségeknek, akiket nemcsak, hogy nem tett tönkre a válás, de még ki is virágzott, miután hivatalosan is elválasztották sármos férjétől. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a válást 1985-ben mondták ki, de Redford kérésére ezt egészen 1995-ig titkolták. Kedves NLSzI-hallgatók, gondoljanak bele, milyen zseniális megoldás ez: ha nem sikerül megegyezni a vagyonmegosztásban, ha késik a gyerektartás, ha az ex túl kicsi rózsacsokrot küld a megismerkedés évfordulójára (elfelejteni úgysem merné!), egész egyszerűen csak a sajtóhoz kell fordulni és mindent kitálalni a válásról… Hiába, Lola Van Wagenen pontosan tudja, hogyan tartson a markában egy világsztárt!

Névjegy:
• Lola Van Wagenen
• 27 évig volt Robert Redford felesége
• Közös gyermekeik: James, Shauna és Amy Redford
• Jelenleg egy dokumentumfilm-stúdiót vezet

Még több ez e heti Nők Lapjából:

Csányi Sándor: Született lúzer vagyok »
D. Tóth Kriszta: Dráma után Happy end »
Hó végén és járvány ellen: savanyú káposzta »
5 férfitípus, aki boldoggá tesz »
Egy prostituált megtérés-története – Igaz történet »
Testvérharc, avagy mit jelent a születési sorrend? »

 

Exit mobile version