5 különleges italnyitó

nlc | 2009. December 31.
A szilveszteri pezsgő mellett az év utolsó napján más italoknak is nagy a keletje szilveszterkor. Erre gondoltunk, amikor a legdizájnosabb dugóhúzókat és italbontókat gyűjtöttük össze.

A boldogság kék madarának álcázták ezt a dugóhúzót. Ha jobban belegondolunk, van benne valami. A dugót eltávolítva meglelhetjük a néhány órára szóló féktelen jókedvet.

Patina Stores

A főpincért ábrázoló darab elegáns, mégis vicces, a baráti társaságok főszereplője lesz.

Kitchen Kapers

Ugyan melyik női társaság ne találkozott volna otthoni borozgatás során a dugó eltávolításának problémájával? Sokszor még a harcedzett hölgyeket is megizzasztja a mezei dugóhúzóval történő próbálkozás. Ez az elektromos változat egy gombnyomásra eltávolítja a felesleges „parafát”. Külön gomb irányítja a dugó visszahelyezését.

Bigyóshop

Nemcsak a pincérek legjobb barátja lesz ez a formatervezett darab, amely az italnyitók svájcibicskája. Azzal a különbséggel, hogy ezen valóban a legszükségesebb szerszámok vannak rajta, amelyek a mindennapokban használatosak.

Morph Design Studio

Ez az italnyitó nemcsak tetszetős darab, de lekerekített formája és ideális vastagsága miatt szépen belesimul az ember kezébe.

Jacob Jensen

 

Exit mobile version