Kozma Orsi, Pély Barna és a Kalyi Jag egy helyszínen

nlc | 2010. Április 09.
A pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programhoz kapcsolódva idén a baranyai megyeszékhelyen rendezik meg péntektől vasárnapig a Budapesti Tavaszi Fesztivál öt éve sikerrel zajló kísérőrendezvényét, a Fringe-et.

A “peremfesztiválon” – amelynek ötlete az Edinburgh-i Fesztiváltól származik, ahol először 1947-ben adtak lehetőséget az alternatív művészeti utakat képviselők bemutatkozására – bárki felléphet, így a kezdő előadóknak megmutatkozási lehetőséghez, a profik új közönséghez és szakmai kapcsolatokhoz, a nézők pedig változatos programhoz juthatnak.
 
Az idei 320 produkció között szerepel majd Kozma Orsi, Thea Soti, Pély Barna, Méhes Csaba, a Dutar, a Kalyi Jag, a Vocal Idiots, a Tenderfoot Blues Unit, a Katáng vagy a Tünet Együttes, a legjobb fellépők rangos belföldi és külföldi fesztiválokra kaphatnak meghívást.     A Fringe április 9. és 11. között ingyenes könnyű-, komoly-, világzenei és dzsesszkoncertekkel, tánccal, színházi és gyermekprogramokkal vár minden korosztályt, pénteken 15 órától vasárnap este 23 óráig, csak némi hajnali, reggeli szünettel.

Exit mobile version