Mire figyeljünk, ha utasbiztosítást kötünk?

UNIQA Biztosító | 2010. Június 05.
Végre itt a nyár, és egyre többen kelnek útra mind Magyarország határain belül, mind külföldre egyaránt. A készülődés hevében nem szabad azonban megfeledkezni az utasbiztosításról sem; a vészhelyzetek mindig váratlanok. Külföldön, főleg sportolás közben akár vétlenül is baleset részesei lehetünk, súlyos sérüléseket szenvedhetünk, ami nem olcsó mulatság, figyelembe véve a kórházi kezelés vagy egy esetleges műtét költségeit.

Egy jó biztosítással a gondok elkerülhetők. Nem érdemes ezen spórolni, hiszen már napi pár száz forint ellenében biztonságban érezhetjük magunkat.

Mire figyeljünk utasbiztosítás kötésekor?

Az UNIQA Biztosítónál elérhetőek mind általános napidíjas utasbiztosítási termékek, mind egyedi sportbiztosítási konstrukciók, és megköthetőek egyszerűen, gyorsan a www.uniqa.hu honlapon keresztül. 

A hagyományos utasbiztosítás szolgáltatási körében a klasszikusnak mondható baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás mellett megtalálható a privát felelősségbiztosítás, a jogsegély és a személyautóval kapcsolatos asszisztencia is. A jelentős családi kedvezmény mellett fontos előnye, hogy a gyermekeknek is 100 százalékos szolgáltatást nyújt.

Jó hír a kerékpárosok egyre bővülő táborának és a búvárkodóknak, hogy speciális sportbiztosítást is köthetnek.

A kerékpárosok számára kidolgozott biztosítás sokrétű és hasznos segítséget nyújt Magyarország határain belüli túrák alkalmával. Akkor is jól jön, ha a legközelebbi szervizt keressük, vagy éppen kölcsönöznünk kellene egy kétkerekűt, netán mi magunk okozunk balesetet és jogi támaszra van szükségünk.

Magyarországon egyedülálló módon az UNIQA búvárbiztosítást dolgozott ki a víz alatti világ szerelmeseinek. A búvárbiztosítás a Magyar Búvár Szakszövetség szakmai iránymutatásával született, és érdekessége, hogy a keszonkezelés éppen úgy a szolgáltatások részét képezi, mint az, hogy a szokásostól eltérő módon biztosítási fedezetet nyújt a búvárok három, talán legféltettebb eszközére; a reduktorra, a jacketre és a búvárkomputerre is.

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb biztosítást, számítsa ki a díját és kösse meg gyorsan, egyszerűen az UNIQA Biztosító honlapján!

Exit mobile version