Felújított lakással várni az ünnepeket!

Cetelem Bank | 2010. November 06.
Szinte hihetetlen, hogy már november van, és vészesen közeledik a karácsony és az év vége. Év elején még úgy terveztem, hogy egy nagyobb felújítást fogunk véghezvinni a lakásunkon, de a gazdasági válság áthúzta a számításainkat.

A karácsony nekem nemcsak a meghitt ünneplésről szól, hanem a tisztaságról és a gyönyörű környezetről is. Szeretem feldíszíteni a lakást, hogy tényleg úgy érezzük, a szívünk is ünneplőbe öltözik.

Az idén azonban semmi kedvem nincs a csinosítgatáshoz, hiszen fel kellene újítani a fürdőszobát, a nappalit és a konyhát újra kellene festeni, jó lenne egy nagyobb ágy is a gyerekeknek. Amíg ezeket nem csináljuk meg, szinte értelmetlen a díszítés. Lehet, hogy néhány fenyőággal vagy girlanddal elrejthetem a falakon a maszatolást, amit a gyerekeknek köszönhetünk, de ettől még nem lesz az igazi.

Sokat gondolkodtam, hogy a családi költségvetésből mennyit tudnék most félretenni egy lakásfelújításra. Sajnos arra a következtetésre jutottam, hogy semennyit.

Szerencsére a megoldások embere vagyok, és nem szoktam elkeseredni. Kitartóan kerestem a megoldást, hogy hogyan tudnék egy gyönyörű, felújított, tiszta és feldíszített otthont varázsolni az ünnepekre, a családom számára.

Hihetetlen, de a megoldás házhoz jött. Néhány napja ugyanis levelet kaptam a kedvenc bankomtól. Persze kicsit megijedtem, hogy valamit biztosan fizetnem kell, de amikor kibontottam a borítékot, már tudtam, hogy a kulcs került a kezembe.

A levél tartalmát bemásolom, hogy megértsd, mitől lettem egy pillanat alatt határtalanul boldog:

Egy különleges karácsonyi ajánlattal szeretnénk megköszönni, hogy tervei
megvalósításához bankunkat választotta!
Hitelösszegtől függően Ön most akár 3% karácsonyi kamatkedvezménnyel és
munkáltatói igazolás nélkül* igényelheti forint alapú személyi kölcsönünket,
így még az ünnepek előtt felújíthatja lakását, különleges ajándékokat vehet
szeretteinek vagy befizethet egy téli pihenésre.

 

Hát ezt tényleg nekem találták ki, és ami a legjobb, hogy tökéletes időben érkezett a Cetelem Bank ajánlata. Már el is intéztem a papírmunkát, és hétfőn érkeznek a mesterek.

Neked mi az álmod? Kész a terved, csak pénzre van szükséged?

Ajánlom, nézd meg a Cetelem Bank és a Nők Lapja Cafe közös ajánlatát, és még az idén valóra válthatod terveidet!

Exit mobile version