Családi horoszkóp szülőknek, nagyszülőknek, testvéreknek

Izing Klára | 2011. Január 26.
Ha egy családba tartozunk, akkor ismerjük egymást. De vajon tényleg így van, vagy csak azt hisszük? Miközben átböngészed családi horoszkópfüzetünket, meglepődhetsz, hogy mennyi újdonságot és érdekességet tudhatsz meg gyermekedről, testvéredről, szüleidről vagy épp nagyszüleidről.
Családi horoszkóp szülőknek, nagyszülőknek, testvéreknek

Mennyivel könnyebb és egyszerűbb lenne az életünk, ha tudnánk, hogy a különböző állatövi jegyben született családtagjaink valójában milyenek! Ugyan azt állítjuk, hogy jól ismerjük őket, hiszen egy családba tartozunk, sok időt töltünk együtt, de vajon elég figyelmet fordítunk-e rájuk?

Bár együtt élünk, folyton rohanunk ügyes-bajos dolgaink után, és csak felületesen tudunk ezt-azt legközelebbi családtagjainkról. Az asztrológia segítségével azonban talán olyan dolgokat tudhatsz most meg, amit eddig nem is sejtettél. Sőt tippeket is adunk ahhoz, hogyan tudod megkönnyíteni szeretteid életét.

Még nagyobb hasznát veheted összeállításunknak, ha most kerültél össze valakivel, esetleg most alapítasz családot, mert jobban megismerheted a születendő, vagy már éppen csecsemő-, esetleg iskoláskorba lépett gyermekedet. Netán felismered szülőként, valóban úgy viselkedik-e a csemete, mint amilyennek az asztrológia leírja.

A Nők Lapja legfrissebb számához most Családi horoszkóp kisfüzet jár!
Az e heti lap tartalmából:

Ha előfizetnél a Nők Lapjára, itt és most megteheted!

Exit mobile version