Diana sorsára jut a napfogyatkozások hercege?

Izing Klára | 2011. Február 09.
Az angol királyi házat és az egész világot lázban tartja Vilmos herceg április végére tervezett esküvője. A nősülésre készülő ifjú a Rák jegyében jött világra, Holdja is a Rákban helyezkedik el, míg aszcendense a Nyilasban van. Különös, hogy édesanyja, a tragikus körülmények között elhunyt hercegnő, Lady Diana Spencer ugyanilyen csillagállással született. Lehet, hogy nem is a királyi házba most bekerülő Kate Middletont kell félteni, hanem épp Vilmost?

Előző számunkban Vilmos herceg áprilisi esküvőjéről olvashattak, ezúttal viszont a trónörökös és a királyi család horoszkópját elemezzük. Vajon segítségül hívta-e a csillagokat a nagy nap kijelölésekor az ifjú jegyespár, vagy II. Erzsébet és Fülöp herceg? Ezt senki sem tudja. A királyi ház korábbi asztrológusa jelenleg Amerikában él, de bennfentesek tudni vélik, hogy most is van a családnak házi asztrológusa. Érdekesség, hogy amikor Diana hercegnő bekerült az angol királyi házba, őt is érdekelni kezdte a téma, és értett is valamicskét a csillagfejtéshez.

Konfliktusos házasság várható

Adrian Duncan és Archie Dunlop, napjaink két tekintélyes brit asztrológusa úgy véli, hogy jobb lenne, ha az esküvőt körülbelül két évvel elhalasztanák, mert 2012 októberében végre távozik a Szaturnusz a Mérleg jegyéből. Amíg ugyanis a nagy szerencsétlenség bolygója éppen a párkapcsolatot, a házastársat, házasságot jelölő Mérleg jegyében folytatja útját, az rossz hatással lehet az ifjú pár kapcsolatára. Ugyan a nagy nap, április 29-e péntek lesz, amely a Vénusz, tehát a szerelem és a szerelmesek napja, csakhogy a Mérleg jegyében hátráló mozgást folytató Szaturnusz ekkor éppen szembekerül a Vénusszal, ami arra utal, hogy a házasságban konfliktusok várhatók.

Kate irányíthatja Vilmost

Lényeges, hogy a házasságkötés napján létrejövő csillagállások milyen frigyet mutatnak. Ám még érdekesebb a jegyesek születési horoszkópjának egybevetése, mert ebből hosszú távú következtetések vonhatók le.
A horoszkópok vizsgálatakor az első és legfontosabb megállapítás, hogy két olyan ember találkozott, akik a hagyományos asztrológiai iskolák szerint jól kiegészítik egymást. Hiszen a Rák jegyében született Vilmosnak fontosak a hagyományok, a párkapcsolat, a család és a tradíciók. Míg a vele szemben álló Bak jegyében született Kate Middletonnak a reprezentáció és a hatalom a lényeges, igen erős benne a közszereplési vágy, ám ő is a tradíciók őrzésének híve. Mivel Kate és Vilmos Holdja egyaránt a Rák jegyében áll, a lány számára is alapvető érték a család.

A herceg horoszkópjának érdekessége azonban, hogy az aszcendense közelében található a Neptunusz, ami arra utal, hogy Kate irányítani képes Vilmost. Az is kiolvasható ebből a csillagállásból, hogy Kate remekül tud titkot tartani, és ha nehéz, kínos helyzet adódik, abból könnyen ki tud bújni. A Nyilasban elhelyezkedő Neptunusz emellett utal jóságra, gyengédségre és emberszeretetre, de álmodozásra is. Ebből látható az is, hogy a fiatal lány könnyen vállalkozik az ismeretlenre is, csak hogy a világot jobban megértse.

Napfogyatkozások sorozata

De vajon miért nevezik Vilmost a napfogyatkozások hercegének? Talán azért, mert szüleinek esküvője egy nappal pont napfogyatkozás után történt. Lady Diana halálos balesete is egy nappal napfogyatkozás után következett be. A hercegnő egyébként megérezte, hogy valami rossz történik. Egy barátnőjével telefonon beszélt ugyanis a tragikus nap reggelén, neki árulta el, hogy különös álma volt, és a horoszkópjában is olyan konstellációkat látott, amely a végre utal. Nos, Vilmos születésekor is éppen teljes napfogyatkozás volt…

Miért tartják Vilmost az utolsó angol uralkodónak? Eláruljuk a Nők Lapja Ezotéria most megjelent számában. Mint ahogy azt is, hogy horoszkópjaik alapján milyen lesz az ifjú pár jövője, gyermekeik száma, a herceg trónra lépésének ideje, valamint arról is beszámolunk, hogy Lady Diana gyűrűje egy félresikerült házasság vagy az újrakezdés jelképe.

A cikk nyomtatásban a legfrissebb Nők Lapjában jelent meg.
Az e heti lap tartalmából:

Exit mobile version