8 ok, amiért érdemes kipróbálnia a Knorr Házias Levesalapot

Knorr | 2011. Április 07.
Miben más a Knorr Házias Levesalap, mint a hagyományos leveskockák?
8 ok, amiért érdemes kipróbálnia a Knorr Házias Levesalapot

A hagyományos leveskocka készítésekor a szárított összetevőket növényi zsiradék segítségével préselik kocka formába. Jól bevált ízesítő, ami majdnem minden háziasszony konyhájában megtalálható már hosszú évek óta.

Knorr Házias Levesalap a leveskockák legújabb generációja: kiváló alapanyagokból (frissen fagyasztott zöldségek, fűszerek, hús és húslékivonat felhasználásával) készül, melyeket magas hőfokon, lassan összefőznek.

Mivel a fagyasztott zöldségek íze mindig intenzívebb, mint a szárított zöldségeké, így a kész ételnek is frissebb, zöldségesebb ízt ad. Emellett a Knorr Házias Levesalapból percek alatt kiváló minőségű alaplé is készíthető, mely egyre több recept hozzávalólistájában tűnik fel, mint szükséges alapanyag.

TIPP:

Ha nincs szüksége 1 egész levesalapra, akkor felbontás után fóliával lezárva hűtőszekrényben 5-7 napig tárolható.

8 ok, amiért érdemes kipróbálnia a Knorr Házias Levesalapot:

  1. A fagyasztott zöldségeknek és új, kocsonyás állagának köszönhetően intenzív, friss íze van.
  2. A hagyományos leveskockákhoz képest kevesebb sót tartalmaz.
  3. A technológiai folyamatnak köszönhetően tartósítószer hozzáadására nincs szükség.
  4. Professzionális séfek alkották nagy gondossággal.
  5. Több órás főzést takaríthat meg vele.
  6. Kiváló minőségű alapanyagokból készül.
  7. Bármikor hozzáadhatja ételeihez a főzési folyamat során, mert rövid kevergetés után gyorsan feloldódik.
  8. Telt, házias, gazdag ízt ad ételeinknek.

TIPP:

További információk!

Exit mobile version