Harmóniában a természettel!

Spar | 2011. Október 14.
A SPAR Magyarország fogyasztóbarát szolgáltatásai részeként, kiemelten kezeli az egészséges táplálkozás népszerűsítését, vásárlói e témával kapcsolatos tájékoztatását. A több mint 70 termékből álló és folyamatosan bővülő SPAR Natur*pur bio termékcsalád fogyasztása hozzájárulhat a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozáshoz.

A bioélelmiszerek fogyasztásának előnye

Az ökológiai gazdálkodásból származó zöldségek és gyümölcsök egészségvédő, biológiailag aktív anyagokban gazdagok, mert hosszabb idő alatt, a saját ütemük szerint érik el érettségi állapotukat. Víztartalmuk alacsonyabb a hagyományos módon termesztett változataiknál, ezért ízanyagokban gazdagok és hosszabb ideig eltarthatók.

A szigorú termesztési, előállítási és ellenőrzési rendszernek köszönhetően a bioélelmiszerek idegen eredetű anyagoktól mentesek, ezért értékes alternatívát jelentenek a kismamák és gyermekek, valamint az egészségüket tudatosan óvók számára.

Különösen ajánlottak mesterséges adalékanyagokkal szembeni érzékenység, csökkent immunrendszeri funkciók (pl. műtét utáni lábadozás) esetén.

 

További információk!

 

Exit mobile version