Retrobulival ünnepli 30. születésnapját Kate Middleton

nlc | 2012. Január 06.
Húga és sógora közösen szervezik a hercegné szülinapi partiját, ami jó nagy bulinak ígérkezik.
80-as évek bulival ünnepli 30. születésnapját Kate Middleton

Katalin hercegné január 9-én tölti be 30. életévét, ebből az alkalomból a profi rendezvényszervező húga, Pippa Middleton és a féktelen bulizás elkötelezett híve, Harry herceg 80-as évekbeli bulit rendeznek neki.

Az előkészületek már hónapok óta tartanak, a Grazia magazin értesülései szerint a parti egy londoni klubban lesz, ám hogy pontosan hol, az szigorúan titkos. Az összejövetelre kizárólag családtagok és az ünnepelt legközelebbi barátai hivatalosak, a vendéglistán Victoria és David Beckham is szerepel.

A brit bulvársajtó megírta azt is, hogy Kate arra kérte a vendégeket, ne vegyenek neki ajándékot, az erre szánt pénzt inkább adományozzák jótékony célra. A hercegné egyedül a férjétől és a királynőtől fogad majd el ajándékot: Vilmos herceg állítólag egy sikkes karórát vásárol, II. Erzsébet pedig egy értékes tiarát ajándékoz neki a királyi kollekcióból.

A bulira hétvégén kerül sor, ugyanis születésnapja estéjére a Katalinnak már más programja van: férjével Steven Spielberg legújabb filmje, a War Horse londoni premierjére mennek, majd egy jótékonysági vacsorán vesznek részt. Meg biztos így ki tudják aludni az éjszakába nyúló partizást, mert nem kell korán kelni, mint más dolgos hétköznapokon.

Exit mobile version