Like, videófeltöltés és toplista: megújul a Nők Lapja Café Fóruma

nlc | 2012. Június 11.
Megújul a Nők Lapja Café fóruma! Kedden már az új oldal fogad, videót tölthetsz fel, toplistákat böngészhetsz és értékelheted mások hozzászólásait!

Örömhírünk van: egy megújult, továbbfejlesztett fórum vár benneteket keddtől a Nők Lapja Cafén! Természetesen minden eddigi funkció megmarad, a változások csak pluszok, további lehetőségek, hogy még sokoldalúbban használhassátok a fórumot. És megsúgjuk: ez a fejlesztés már a Nők Lapja Café hamarosan látható teljes megújulásának előfutára!

 

Nézzük, milyen új funkciókat használhattok!

Kereső: A topikok hozzászólásai között is tudsz majd keresni! A találati listában minden fajta tartalom megjelenik, külön a topikcímek, a hozzászólások és a felhasználónevek.

Értékelés (avagy like-olás): Ez a Nők Lapja Café Fórumának saját, önálló értékelési rendszere, akkor tudod használni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy. Csak pozitív értékelés adható, egy felhasználó egy topikot/hozzászólást csak egyszer értékelhet. Ennek előfeltétele: az elmúlt egy hónapban hozzászóltak a topikhoz, illetve a hozzászólás egy hónapnál nem régebbi, még nem értékelted és nem zárt.

Toplisták: Az értékelések szerint legnépszerűbb témákat, hozzászólásokat megjelenítő felületek, így például Fórum topik toplista, Fórum hozzászólás toplista, Topik hozzászólás toplista, Rovat topik toplista, Rovat hozzászólás toplista, Felhasználó toplista.

Topikjaid és hozzászólásaid értékelése: Az adatlapodon meg tudod nézni, hogy az általad indított topikok és a hozzászólásaid mekkora tetszést arattak. Barátaid toplistáit is megtekintheted.

Friss topikok kiemelése a fórum nyitóoldalán: Elérheted az újonnan indult topikok teljes listáját.

Avatar: A profiloldaladon feltöltheted az avatarképedet, ami a hozzászólásaid mellett fog megjelenni (és megegyezik a profilképeddel).

Aláírás: Megadhatod, hogy milyen aláírás jelenjen meg a hozzászólásaid alatt.

Videó feltöltése: egyszerű URL megadásával lehetőséged nyílik videófeltöltésére.

Az új funkciók hamarosan elérhetők, várjuk majd visszajelzéseiteket, pozitívat, negatívat egyaránt, hogy igényeitek szerint tudjuk tovább csiszolni rajtuk. Kellemes fórumozást kívánunk!

Exit mobile version