A nők olcsóbban vehetnek autót!

nlc | 2012. Augusztus 02.
Jóval többet engednek az eladók az árból egy flörtölő nőnek, mint egy harcias üzletembernek. A női vonzerő még mindig beválik!
A nők olcsóbban vehetnek autót!

Ha tutira akar menni egy család az autóvásárlásnál, akkor a feleséget küldi a jó férj az autókereskedésbe. Egy kutatás szerint ha a nők alkudoznak, és persze flörtölnek egy kicsit, biztosak lehetnek abban, hogy kedvezményt kapnak. Persze csak férfi eladóval működik a dolog.

A kísérletben 100 nőt és 100 férfit „teszteltek” autóvásárlás közben, a nők egyértelműen nagyobb sikereket értek el. A flörtölő nők folyamatosan stírölték az eladót, meg-megérintették és rebegették a pillájukat, ha a konkrét árról volt szó. Bejött – akár 20 százalékot le tudtak alkudni a férfi kereskedőtől, ami lássuk be, nem olyan kevés. A kutatók szerint a flörtölés egyszerűen csak erőt és határozottságot sugall, amivel a férfiakat le lehet hengerelni.

Úgy tűnik a női vonzerő még mindig működik, és kedvességgel a nők még mindig le tudják venni a férfiakat a lábukról, még akkor is, ha kőkemény üzletről van szó. Ha viszont a nők voltak az eladók, és az autót vásárló nők túl kedvesek voltak hozzájuk, egy fillérrel sem tudták lealkudni az áhított járművet. Hát, ezen meg nem lepődünk meg.

Exit mobile version