Legyen gondtalan esküvőd!

Európa Hajó | 2013. Január 25.
Akármennyire is csodálatos dolog egybekötni választottunkkal az életünket, a szervezéssel járó teendők bizony sok-sok vita okozói lehetnek. Egy kapcsolat során rengeteg próbát kell kiállnunk, így érthető, hogy a felesleges konfliktusforrásokat szeretnénk elkerülni, ha van rá lehetőségünk.

A legtöbbször mi, nők görcsölünk rá a szervezésre, ami érthető, viszont képesek vagyunk ezzel a párunkat az őrületbe kergetni, így a saját és párkapcsolatunk nyugalmának érdekében okosabban tesszük, ha szakembereket bízunk meg ezzel az igen fontos és nemes feladattal.


Válasszunk jól!

Ahány ember, annyi szokás, de egyvalami mégis mindannyiunkban közös… Ha a saját esküvőnkről van szó, mindig arra vágyunk, hogy egy olyan emlék legyen számunkra, amire 90 évesen is szívesen emlékezünk vissza, így a jegyesek egyre gyakrabban választanak a nagy napjukhoz különleges helyszínt.

Az Európa Hajó adottságait tekintve tökéletes választás lehet, hiszen a Lánchíd szomszédságából fantasztikus kilátás nyílik a budapesti panorámára, így akár 120 meghívott vendéggel gyönyörködhetünk a Dunán lebegve fővárosunkban.

A Duna-királynője, folyónk legfelszereltebb és legmodernebb rendezvényhajója, különteremmel, dohányzórésszel, öltözővel és még napozóterasszal is rendelkezik, így nem lehet olyan igényünk, ami ne teljesülhetne.

Elképzeléseink megvalósításában a hajó saját hangmérnöki és dekoratőrcsapata is rendelkezésünkre áll, így garantáltan problémamentes esküvőnk lehet, hiszen nekünk csak arra kell figyelnünk, hogy jól érezzük magunkat.

Az esküvői menünk összeállításában Tanács Attila mesterszakács – aki nem mellékesen világ- és Európa-bajnok ételszobrász – és csapata áll a rendelkezésünkre, akik igény szerint laktóz- vagy gluténmentesen és vegetáriánus módon is el tudják készíteni az ételeinket.

További információk!

Exit mobile version