Együtt ünnepeltek a bloggerinák

nlc | 2013. Március 02.
Március 1-jén átadták a Bloggerina 2013 verseny díjait. Az ünnepség nagy bloggertalálkozóvá alakult, hiszen sokan eljöttek az indulók közül.
Együtt ünnepeltek a bloggerinák

Majdnem háromszázötvenen indultak a Nők Lapja Café és a Cafeblog versenyén, ahol az év legjobb női bloggerét kerestük. Azon már hét elején lelkendeztünk egy sort, hogy megvannak a nyertesek: a Bloggerina 2013 verseny első helyezettje Limara péksége, azaz Libor Mária lett, a verseny különdíjasa pedig Kifli és Levendula, vagyis Gáti Éva.
Nemcsak őket, de az élmezőnyt is vendégül láttuk március 1-jén a díjátadási ünnepségen a Sanoma-székházban. Nagyon klassz és hasznos este volt!

„Jó volt találkozni a szerzőkkel, örültem, hogy ennyien eljöttek, még úgy is, hogy rohantak utána a vonathoz – meséli Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője. – Sok bloggerinával beszélgettem, és bízom benne, hogy hamarosan az NLCafé oldalain is láthatjuk az írásaikat.”

Ez egészen biztosan így lesz, hiszen az egyik fődíj az volt, hogy a nyertes állandó szerzője lehet a Nők Lapja Cafénak. Ám nemcsak rá számít a szerkesztőség!

 

„A verseny során rengeteg jól író, saját témájában profi ember került reflektorfénybe, akinek helye van az oldalunkon” – mondja Jakab Kriszta, aki nagyon sok pozitív, támogató visszajelzést kapott, és persze kritikát is.
„Megfogadjuk a tanácsokat – mondja a főszerkesztő –, a Bloggerina 2014 verseny még jobb lesz, mint az idei volt!”

Exit mobile version