Vizes élmények mindenkinek

nlc | 2013. November 01.
Pancsolni nemcsak nyáron jó! Cikkünkben bemutatjuk, hova érdemes ellátogatnunk egy hűvösebb őszi, téli napon, hogy együtt legyen a család, kikapcsolódhassunk, átmelegedhessünk, és felidézhessük a nyár hangulatát.

 

Ramada Resort – Aquaworld Budapest

További fotókért kattints a képre!

A Ramada Resort – Aquaworld Budapest négycsillagos superior wellness- és családbarát szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett fekszik, zöld környezetben, de mégis közel a város központjához.Könnyen és gyorsan elérhető az autóval, busszal vagy repülővel érkezők számára. Kiváló fekvése és sokrétű szolgáltatásai miatt kedvelt belföldi és külföldi turisztikai célpont. Szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten: 309 szoba, a szálloda fő épületében standard szobák, junior suitok,  családi szobák (összenyitható standard kétágyas szobák), lakosztályok helyezkednek el.

Térítésmentes, korlátlan internet csatlakozás  (WI-FI) a szálloda egész területén, valamint ingyenes, több mint 1000 fős szabadtéri parkolás garantált az ide érkezőknek. A szállodában található egy wellness- és fitneszközpont a relaxálni vágyóknak, szórakoztató központ és Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja, az Aquaworld a kalandokra vágyóknak, valamint egy szárazföldi játszóbirodalom, a Bongo Kids Club a legkisebbeknek.

Oriental Spa

További fotókért kattints a képre!

Az Oriental Spa a Ramada Resort – Aquaworld Budapest**** superior szálloda keleties hangulatú wellness- és fitneszközpontja, mely  gazdag szolgáltatáskínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat.
A nyugalom szigete, az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence a termálvízzel (35 – 36 fokos) zavartalan pihenést biztosít a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel. A mandala medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere,  valamint az innen nyíló szaunavilág tökéletes kikapcsolódást nyújt időseknek és fiataloknak egyaránt.

 

A szaunavilágban hamam fürdő, finn szauna, gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat. A fürdőhöz kapcsolódó wellness-központ szépségfarmja testszépítő programokkal, kozmetikával és fodrászattal várja a vendégeket. A vendégek igényüknek és hangulatuknak megfelelően számos masszázskezelés közül választhatnak, amelyeket speciális kádakban kialakított víz alatti masszázzsal is kiegészíthetnek.

 

Aquaworld Budapest

További fotókért kattints a képre!

Az újpesti Aquaworld Budapest Európa egyik legnagyobb fedett élményfürdője. Az idelátogató vendégek felfedező kalandorokká változva barangolhatnak a trópusi hangulatú Angkor-romptemplomban, 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedencében mártózhatnak meg, kipróbálhatják a szörföt, búvárkodást, vízen járó labdát, a kalandot és a pluszadrenalint pedig a 11 különleges csúszda garantálja számukra. A legkisebbek a gyermekmedencében pancsolhatnak, csúszdázhatnak, de van babaúszás és úszásoktatás is, és ha már lila a száj, kedvükre játszhatnak a gyerekmedence mellett kialakított szárazföldi játszósarokban.

A pici babák és szüleik további kényelmét pelenkázó, etetőszék, gyermekmosdó és járóka szolgálja. A fürdő kültéri részét hatalmas park öleli körül, így a nyári csúcsforgalomban sem zavarjuk egymást. A három kültéri medence minden igényt kielégít: beltéri medencéből is megközelíthető, élményelemekkel teli, melegebb és hidegebb vizű. Ha megéhezünk, akkor sem kell messzire mennünk, étterem és bár is várja az ide látogatókat.

Exit mobile version