Segítünk, hogy örüljön!

nlc | 2013. November 26.
Van-e annál jobb érzés, mint olyan ajándékot találni szeretteinknek, aminek valóban örülnek? És van-e annál boldogabb pillanat, mint látni szerettünk arcát, ahogy fülig ér a szája, amikor kibontotta a tőlünk kapott ajándékot? Ugye nincs? Akkor segítünk, hogy átélhesd mindezt!

Karácsonyi ajándék ötletek a LifeStyleShop.hu oldalán
 
További fotókért kattints a képre!

Közeleg a karácsony és vele együtt a vásárlási láz is. A karácsonyi tolongást és a tömött bevásárlóközpontokat könnyen elkerülheted, ha az interneten vásárolsz ajándékokat, és így még a családodra is több időd marad.

Azonban ne hagyd az online vásárlást sem az utolsó pillanatra, mert könnyen lemaradhatsz a jó dolgokról és kedvező akciókról. Nehéz eldönteni, hogy vajon mire vágyik a másik. Ajándékvásárlás során mindig figyelj, hogy nem magadnak vásárolsz, ezért ami neked tetszik, még nem biztos, hogy másnak is fog.

A Lifestyleshop.hu kínálatában található termékek igazán praktikusak és divatosak, egy helyen begyűjtheted az összes karácsonyi ajándékot szüleidnek, gyermekednek, párodnak és mindenkinek, akit meglepnél.

A LifeStyleShop.hu elhozta a legtrendibb, legjobb karácsonyi ajándékokat, hogy neked már csak vásárolnod kelljen otthon, kényelmesen. Nézd meg most a széles választékban kapható minőségi csizmákat és cipőket, a színes kiegészítőket és táskákat vagy a meleg kabátokat.

100% elállási jog: Melléfogtál az ajándékkal, vagy esetleg nem megfelelő a méret? A kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül elállhatsz a vásárlástól minden indoklás nélkül, és könnyedén kicserélheted egy másik termékre.

 

Ajándék, amiért boldog mosolyt kap?

További fotókért kattints a képre!

Észrevette, hogy egyre több karácsonyfa vesz bennünket körül? A kirakatok számtalan ajándéktippet mutogatnak, mégis sokszor bajban vagyunk, hogy milyen meglepetéssel okozhatunk igazán örömet a szeretteinknek.

Ön tudja már, mit ajándékozzon?

Nézzük, milyen ajándékkal válthat ki igazi mosolyt?

– olyannal, ami személyre szabott, csak neki szól;

– olyannal, amelyre már régóta vágyott, de eddig még nem kapta meg;

– olyannal, amelyre egész évben emlékezni fog, sőt naponta többször eszébe jut;

– olyannal, amelyet büszkén mutogathat másoknak;

– olyannal, amelyet mi magunk is szívesen kapnánk!

Adjon idén karácsonykor igazi, Boldog Mosolyt ajándékba!  

Az utalvány tartalma:
– ClearWhite rendelői LED lámpás fogfehérítés, fájdalommentes és peroxidmentes, professzionális kezeléssel

– ultrahangos fogkőeltávolítás, polírozás

Már 1 db utalvány esetén is 30%-os, majd további mennyiségi kedvezményt adunk:
így 84 000 Ft helyett akár 19 900 Ft*-ért ajándékozhat Boldog Mosolyt! Lepje meg családját, barátait, sőt még magát is!

Ha három utalványt vesz, a negyediket ajándékba adjuk Önnek!*
*A kedvezmény az első 100 vásárlónak jár!

Rendelését leadhatja online vagy telefonon!
Telefonos rendelés: 225-34-88, 06-70-209-53-90
Nézze meg itt >>

Boldog Mosolyokkal teli karácsonyt kívánunk!

MindentMent rendelők

1122 Budapest, Városmajor u. 5.
1023 Budapest, Török utca 7.

1067 Budapest, Eötvös utca 48.
Tel.: 225-34-88, 06-70-209-53-90

 

Karácsonyi ajándékötletek

További fotókért kattints a képre!

December közeledtével már sokunkban, így bizonyára benned is felmerült a kérdés, hogy mivel is lephetnéd meg szeretteidet, vagy akár saját magadat karácsonykor.

Ha szeretnél családtagodnak, párodnak olyan ajándékot adni, amely élményt, kalandot és szórakozást nyújt egyben, lepd meg egy kis hajózással!
Kit ne igézne meg a türkizkék tengeren tovasikló hajók látványa? A tenger iránti vonzalom mit sem változott az emberiség kezdete óta.

 

Szépsége sok képzőművészt, írót és költőt ihletett meg. De nem csak a művészeket, hanem mindenki mást is elbűvöl a végtelen tenger varázsa.

Tengerparti nyaralásaid során talán egy kicsit már oda is képzelted magad, vagy párodat a fedélzetre vagy a kormány mögé.

Lehet, hogy most jött el az ideje annak, hogy végre ne csak álmodozz róla!

Ajándékozd meg szerettedet hajóvezetői tanfolyammal, vagy tanulj meg Te magad hajót vezetni, hogy a következő szezonban már saját bérelt hajódon ringatózhass az Adrián.

A mediterrán partok természeti szépsége felejthetetlen!
Ha pedig mindezt egy hajóval járod be, akkor kiköthetsz bármelyik hangulatos marinában, hódolhatsz a kulináris élvezeteknek és bebarangolhatod a varázslatos szigetvilágot!

Évek során több száz Hallgató szerezte meg jogosítványát, és szállt önállóan vízre a Navigare Yachting Club segítségével.

Te is könnyen hozzájuthatsz ehhez a páratlan élményhez! A tanfolyamhoz még előképzettség sem szükséges.
Ha most nevezed be szeretteidet hajóvezetői tanfolyamunkra vagy 3 napos vitorlás katamarán tréningünkre , mi egy névre szóló ajándékutalványt állítunk ki, amelyet a karácsonyfa alá tehetsz!

Idén kerüljön egy életre szóló ajándék karácsonyfa alá!

Szeretünk hajózni!

Bővebb információ:

Navigare Yachting Club
Szekeres Dávid
Yacht Master

Tel: +36-20-298-5388
www.navigareyachting.eu

www.hajoatengeren.hu

facebook.com/tengerivizsga

 

Karácsonyi ajándékötletek

További fotókért kattints a képre!

Tartja a mondás, a személyre szabott ajándék sokkal többet jelent annak, aki kapja és annak is, aki adja.

Karácsonykor mindenki kreatív és egyben egyedi meglepetésekkel szeretne kedveskedni szeretteinek. Jó választás, ha iparművészeti vagy kézműves alkotásokat ajándékozunk.
De mit tehet az, akinek nincs ideje végigjárni a karácsonyi kézműves vásárokat? Nem kell elkeseredni! Az elfoglalt ajándékkeresőknek tökéletes segítséget nyújt kreatív ajándékozás terén az olyan internetes webshop, mint a www.nekednekem.hu.

 

Az oldal közel húsz hazai iparművész és kézműves munkáját mutatja be, és a kínálat folyamatosan bővül. Itt nem találni „tucat termékeket”. A műhelyek kis, kreatív vállalkozásként működnek, az ajándékokat kézzel készítik, így azokat akár saját elképzeléseink szerint lehet alakítani, kiválasztani szín és anyag alapján. De annak sincs akadálya, ha névvel, néhány szívből jövő szóval szeretnénk még személyesebbé tenni az általunk választott terméket.

Nem tudja, hogy mivel lephetné meg párját, szüleit, vagy gyermekét? Ezen oldalon a család minden tagjának találhatunk ajándékokat.
Igazán férfias és praktikus ajándék lehet egy betonból készült pendrive.

Hölgyeket ékszer mellé meglephetjük iparművész által készített kerámia ékszertartóval.

Újszülött gyermeknek vehetünk bugyola pólyát, mely szorosan bebugyolálja a babát, mintha az anyaméhben lenne.

Bármely lakás dísze lehet egy egyedi, kézzel készül design párna.

Ha szüksége van ihletre, akkor vessen egy pillantást az oldal Minden termék kategóriájára!

Exit mobile version