Őrizetbe vették az egri szatírt

nlc | 2014. November 12.
Több nőre is rátámadt a 18 éves fiú.

Egy 19 éves egri nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2014. november 10-én 18 óra 30 perckor Eger egyik utcájában a gyalogosan közlekedő sértettet a hajánál fogva hátrarántotta, majd szexuális együttlétre szólította fel. A sértett segítségért kiáltott, így támadója elmenekült a helyszínről – számolt be róla a police.hu.

Az Egri Rendőrkapitányság a bejelentést követően azonnal megkezdte az elkövető azonosítását, majd november 11-én előállítottak egy 18 éves fiút a kapitányságra.

R. M. kihallgatáskor felmerült a gyanú, hogy ugyanezen sértett sérelmére már 2014. szeptember 21-én is követett el hasonló jellegű bűncselekményt. Szintén felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy 2014. november 5-én egy másik nő haját is meghúzta egy társasházi lépcsőházban, majd annak védekezésére reagálva, hasba is ütötte. Továbbá 2014. november 6-án egy társasházi liftben elővette a nemi szervét, majd a vele utazó nőnek a két kezét megfogta, és a fülke falához szorította, azonban időközben kinyílt a liftajtó, így a nő el tudott menekülni.

Az egri fiatal ellen – bűnügyi őrizetbe vétele mellett – szexuális erőszak bűntett, kétrendbeli szeméremsértés vétség, valamint garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Egri Rendőrkapitányság, továbbá kezdeményezte előzetes letartóztatásának elrendelését.

Exit mobile version