Téli fürdőélmények

nlc | 2015. Január 28.
Hideg van kint? Fúj a szél? Ki kellene ásni a kocsit a hó alól, hogy el tudj jutni valahová? Inkább látogass el egy remek fürdőbe, ahol szaunázhatsz, pihenhetsz, átmelegedhetsz! Hogy hova? Olvasd el cikkünket, segítünk!

                                    Aqua Palace – Élményfürdőzés Hajdúszoboszlón

 

A tél végi felfrissüléshez, a fáradtság elűzéséhez nincs  jobb program, mint az élményfürdőzés Hajdúszoboszlón. Az  Aqua-Palace vízipalotában  tökéletesen ellazulhatunk a különleges élménymedencékben.  Most érdemes kipróbálni a szauna-világot is, hisz március 6-ig az élményfürdő belépőt megváltók ajándékba kapják a szauna belépőt. Vétek kihagyni a különleges kényeztető masszázsokat, de a felfrissülésben segít a mozgás, például a szörfözés, a squash, vagy a spinning is.

 

Nem kell otthon maradni a kisgyermekes családoknak sem, hisz kitűnő szórakozási lehetőséget  nyújtanak a gyerekeknek a bébi és családi medencék,  a foglalkoztató terem és a játszóház. Az egészen kicsinyeknek pedig külön pelenkázó-, szoptató-, és gyermekpihenő áll rendelkezésre a vízipalota gyerekbirodalmában.  

Látogass el hozzánk: www.hungarospa.hu

 

                                              Sárvár Fürdő – télen is a kedvenc fürdőnk

Télvíz idején is tizennégy medencében hívogat a kellemes, meleg víz a sárvári fürdőben elfeledtetve a hideg hétköznapok minden gondját. A családi részben nincs hiány kalandban: vízi játékokkal teli gyerekmedencék, csúszdák, hullámmedence és egy baba-világ található itt.
A gyógyvizes részben pedig nincs más dolgunk, mint élvezni a gyógyító víz regeneráló hatását. A szauna-világ a nyugalom oázisa a fürdőn belül, ahol a különféle hőfokú szaunákban és gőzfürdőkben átmelegíthetjük magunkat.

 

Sőt mi több! A wellness centrumban nyugodt szívvel kényeztethetjük testünket a sokféle masszázs és wellness kezelés valamelyikével, mert ezalatt gyermekünket a játszóházban óvónőkre bízhatjuk, itt játékkal, barkácsolással telik el az idő.
Sárvár Fürdő – felhőtlen szórakozás a gyermekeknek és tökéletes pihenés a szülőknek!

Exit mobile version