Anya és lánya mentették meg az öngyilkosjelölt életét

nlc | 2015. Február 10.
A fiatal férfi le akart ugrani a hídról.

Paula Woolven, a lánya, Becca, és a férje, Laurence, épp egy hídon autóztak keresztül az angliai Newheavenben, amikor az asszony észrevette, hogy egy fiatal férfi kapaszkodik kinn, a híd korlátján. A háromgyermekes anya azonnal szólt a férjének, hogy álljon meg, majd odaadta neki a mobiltelefonját, hogy hívja a rendőrséget.

Paula és Becca ezután a fiatalemberhez rohantak. “Sírt és nagyon ki volt borulva. Azt mondta, véget akar vetni az életének” – mesélte az asszony.

Öt perccel később megérkezett a rendőrség, a férfi viszont azt ordította, hogy a folyóba veti magát, ha a rendőrök közelebb jönnek. Ekkor Becca is elkezdett beszélni hozzá és igyekezett megnyugtatni.

Az anya és lánya tíz percen keresztül próbálták lebeszélni öngyilkossági szándékáról a férfit, amikor az felnézett rájuk, és azt mondta, nem bírja tovább tartani magát, annyira kihűltek a kezei. Paula és Becca ekkor elkapták a karjait, és úgy tartották, mintha az ő életük is ezen múlna, közben pedig kiabáltak a rendőröknek, hogy jöhetnek. Végül közös erővel sikerült visszahúzniuk a férfit, akit ezt követően egy egészségügyi intézménybe szállítottak.

“Nagyon büszke vagyok a lányomra, de nem érezzük magunkat hősnek. Azt gondolom, hogy bárki más is ugyanezt tette volna a helyünkben” – mondta Paula.

Forrás: mirror.co.uk

Exit mobile version