Ajánlj programot Colleen Bellnek!

nlc | 2015. Február 25.
Amennyiben még nem tetted, most itt a nagy lehetőség! Ugyanis játékra invitálta facebookos követőit a nagykövet asszony. A felhívás lényege, hogy mindenki, aki kedvet és indíttatást érez ahhoz, hogy ötleteljen, most lehetőséget kap arra, hogy látnivalót vagy programot javasoljon neki.

A Facebookon is egyre népszerűbb az a felhívás, amelyben Colleen Bell elmondja, hogy szeretné megérteni hazánk sokszínűségét, történelmét, jelenlegi kihívásait, reményeit és törekvéseit. Mindehhez segítséget is remél, mégpedig a közösségi oldalán, és nem mástól, mint tőled. Na meg azoktól, akik úgy gondolják, építő ötlettel szolgálhatnak.

A javaslatok lehetnek tréfásak, komolyak és akár szokatlanok is. Helyeket, eseményeket is ajánlhatsz, magyar specialitásokról is várnak infót. Bár nem kommentben kérik a hozzászólásokat, sokan mégis ebben a formában üzennek a politikusnak. A felhívásnak nem lesz konkrét nyertese, és olyan is előfordulhat majd, hogy a nagykövet valamelyik munkatársát küldi el egy-egy programra.

Na igen, valljuk be, igen csábító a lehetőség, hiszen biztosan mindannyian tudnánk olyan javaslatot tenni, amely ha nem is hungarikum, de igencsak jellemzi kis hazánkat. A felhívás ötletéhez pedig gratulálunk, hiszen valószínűleg eléri célját: a nagykövet asszony sok információhoz jut, a követség Facebook-oldalának kedvelői pedig biztosan szép számmal nőnek majd.

Íme néhány programajánlat a teljesség igénye nélkül:

Exit mobile version