Harrison Ford tanári módon oltotta le Donald Trumpot

Andersen Dávid | 2015. December 10.
A 73 éves színész a hülye gyerekét nevelő szülő türelmével tette helyre a republikánus elnökjelöltet, legutóbbi agymenése után.

A milliárdos ingatlanmogul jó úton halad, hogy teljesen széttrollkodja a jövő évben esedékes elnökválasztás jelöltjeinek mezőnyét. Trump, aki nemrég rasszista kijelentésekkel borzolta a világ idegeit, múlt hétvégén, a The New York Times-nak nyilatkozva azt mondta, nagyon szereti az olyan filmeket, amelyekben hősies amerikai elnökök szerepelnek, főleg, ha a filmben valamilyen nagy krízist oldanak meg.

“A kedvencem Harrison Ford volt, a repülőn. Nagyon szeretem Harrison Fordot – nemcsak azért, mert több ingatlanomat bérli (Ford valójában egyszer bérelt egy apartmant Trump egyik toronyházában – a szerk.), hanem azért is, mert kiállt Amerikáért” – lelkendezett a Republikánus Trump, aki bizonyára Az elnök különgépe című, mérsékelten sikeres akciófilmre gondolt.

Az egyébként a Demokrata párttal szimpatizáló Ford, aki jelenleg épp Ausztráliában népszerűsíti a Csillagok háborúja közelgő új részét, valószínűleg nem volt felhőtlenül boldog, amikor ezt meghallotta. A Channel 4 News riportere le is csapott a lehetőségre, és megkérdezte a színészt, hogy mi a véleménye Trump dicséretéről. Ahogy az a lenti videón is látható, Ford tökéletes választ adott.

 “Donald, ez csak egy film volt. Ez nem így megy a való életben, de te ezt hogyan is tudhatnád?” – mondta a Han Solót alakító színész, kissé lesajnáló mosollyal. Ha még volna rá lehetőség, innen üzennénk Harrison Fordnak, hogy igazán beszállhatna az elnöki versenybe.

További cikkek Donald Trumpról az NLCafén:

Exit mobile version