Kölni szilveszter – 3 lehetséges magyarázat a megmagyarázhatatlanra

cafeblog/konyvescsajszis | 2016. Január 07.
Az egész civilizált világ értetlenül áll az előtt, ami a német városban történt szilveszter éjszaka. Annak is legpatinásabb helyén, a kölni dóm előtti történelmi téren gyakorlatilag a nőgyűlölet nyílt és brutális manifesztációjának lehettünk tanúi.

Az ott összeverődött körülbelül 1000 fős tömeg ugyanis kizárólag a téren szilveszterező nőket pécézte ki magának: miután petárdákat dobáltak a tömegbe, lerohanták a védelem nélkül maradt nőket, és tapogatták, bántalmazták, valamint kirabolták őket. Eddig 80 nő tett feljelentést molesztálás miatt, egyet közülük meg is erőszakolt a csőcselék, aminek kemény magját egy régebb óta Németországban élő migránscsoport alkotta.

Nőgyűlölet=erőszak?

Mivel a német rendőrség nem közölhet adatokat az elkövetők származásáról, csupán később derült rá fény, hogy a bűnözőcsoport észak-afrikai arab fiatalokból állt. Az esettel a jelenség egyértelműen átlépte azt az ingerküszöböt, ami után fel kell tenni a kérdést: honnan ered az ilyen szélsőséges nőgyűlölet a muszlim háttérből jövő férfiaknál?

A folytatásért kattints a Könyvescsajszis caféblogra!

Exit mobile version