Börtönt kaptak lincselésért az autó elé lépő részeg nő rokonai

MTI/NLCafé | 2016. Június 15.
Nem elég, hogy az ittasan az autó elé lépett, a rokonai még rá is támadtak a sofőrre...

Egy férfi a feleségével és a kisfiával szabályosan autózott június 12-én Piricse egyik utcáján, amikor egy ittas nő váratlanul elé lépett. Az autós fékezett, de már nem lehetett elkerülni a balesetet. A nő a földre esett A sofőr azonnal kiszállt és segítséget akart nyújtani, de az elgázolt nő szintén ittas férje és testvére a kocsihoz mentek és kővel betörték a szélvédőjét.

Ezután megpróbálták kirángatni az autóba már visszamenekült férfit és feleségét. A sofőr tolatni kezdett az autóval, azt viszont nem látta, hogy a gépkocsit rugdosó vádlott lába beakadt a betört szélvédőbe. Miután pedig a földre került, az autó áthajtott a lábán… Ekkor már tíz-tizenöten vették körül a kocsit, hangoskodtak és támadóan léptek fel a járműben ülőkkel szemben.

A rendőrség hétfőn vette őrizetbe a két vádlottat. A gépkocsi vezetőjének házastársa nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett, a járműben 180 ezer forint kár keletkezett. Nem jogerősen két év tíz hónap, illetve három év letöltendő börtönbüntetésre ítélték őket csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével és más bűncselekmények miatt.

Exit mobile version