Magas sarkú békatalp és fémdetektoros flip-flop: a legőrültebb strandtalálmányok

TóCsa | 2016. Július 13.
Sokaknak nem kell más egy jó strandoláshoz, csak egy fürdőruha, egy törcsi és persze maga a víz. Jó nekik, de ez a cikk nem hozzájuk szól. Bemutatunk tizenegy találmányt, ami megpróbálta megreformálni a strandolást.

Fémdetektoros flip-flop

Hogy ne teljen eseménytelenül a strandbüféig vezető út, ezzel a fémdetektoros papuccsal megtalálhatjuk az elveszett jegygyűrűket, elejtett érméket és az elásott kalózkincseket, miközben ez tőlünk semmi extra erőfeszítést nem kíván.

A strandtrezor

Ugye veled is gyakran előfordul, hogy be szeretnél menni a többiekkel a vízbe, de valakinek ott kell maradnia a törülközőknél, hogy vigyázzon az értékekre? Erre találták ki a csodálatos strandtrezort, ami egy homokba elásható műanyag cső, ha rátesszük a törülközőnket, akkor úgy fest, mintha nulla cuccal jöttünk volna ki csobbanni egyet. A dolog hátránya a hosszadalmas és feltűnő ásási procedúra, valamint az, hogy ha valaki látja, mit csináltunk, akkor a strandtrezorból is ugyanolyan könnyedén kiveszi az értékeinket, amíg csobbanunk egyet, mint egy szabadon hagyott táskából. Ráadásul tényleg csak homokos strandon működik, így a magyar turisták körében népszerű legtöbb strandnál használhatatlan.

 

Strandpapucs beépített tárolóval

Zseniális ez a kihúzhatós, fiókszerű rész ezen a papucson, maga a strandpapucs meg van annyira ronda, hogy alapból senki ne akarja ellopni.

Átlátszó kajak

Ha a te fejedben is az motoszkál evezés közben, vajon rejtőzik-e egy cápa a hajó alatt, akkor ezt az új találmányt neked találták ki.

Párnás strandtörcsi

Ha neked is komoly dilemmákat okozott, hogy az alap strandtörcsinél a fejedhez nem jár kispárna, mostantól nem kell a kedvenc otthoni párnádat a strandra cipelned, ugyanis ebben a strandtörcsiben beépített párna van, és a párna mellett még két oldalzseb is rejlik a cuccaink tárolására.

 

Búvárszemüveg beépített kamerával

Benned is olthatatlan vágy ég a víz alá merülve egy-egy jó fénykép elkattintására, de kényelmetlennek érzed a vízálló telód magaddal cipelését? Ez a kamerával felturbózott búvárszemüveg garantálja, hogy mindkét kezeddel szabadon úszhass.

Ásókesztyűk

Hatalmas macera annyi homokot kiásni, hogy nyakig be lehessen temetni vele aput? Ezek az ásókesztyűk nemcsak a hatékony ásást garantálják, hanem azt is, hogy homokozás közben nem megy piszok a gyerek körme alá.

Óriásméretű, családi napernyő

Hatalmas macera, hogy minden családtagnak külön napernyőt kell hozni vagy bérelni. Minek vesződni ezzel, amikor egyetlen, óriási napernyővel az egész famíliánkra árnyékot vethetünk?

Az összecsukható hátizsákká alakítható napozóágy

Nagy segítség, ha a kocsival nem sikerül rögtön a strand mellett parkolni.

Magas sarkú búváruszony

Mert a víz alatt is mindig törekedni kell a tökéletességre.

Homokálló strandpokróc

A homokos tengerparttal sokaknak csak egy gondjuk van: maga a homok. Ez a strandpokróc igazából katonai találmány, melynek speciális anyaga lepörgeti a homokot, szóval hiába mászunk rá mondjuk homokos lábbal, ennek nem marad nyoma.

 

 

Exit mobile version