40 kést operáltak ki egy 42 éves férfi gyomrából

nlc | 2016. Augusztus 21.
Az indiai férfi alhasi panaszokkal ment kórházba, ahol tumor gyanújával operálták meg. Még a sokat látott orvosokat is meglepte, amit a testében találtak.

“Húszéves pályafutásom alatt még nem láttam hasonlót” – mondja annak az ötfős sebészcsapatnak az egyik tagja, akik a napokban operálták a 42 éves gurdaspuri férfit, Jarnail Singhet. A középkorú indiai férfi azután került kórházba, hogy háziorvosánál hasi fájdalomra és emésztési nehézségekre panaszkodott.

“Azt gyanítottuk, hogy a tünetekért egy, az emésztőrendszert érintő tumor a felelős, de a műtétet megelőző vizsgálatok során kiderült, a panaszokat valami egészen más okozza. Még életemben nem láttam ilyet” – tette hozzá dr. Jitinder Malhotra, majd elárulta, páciensük gyomrából ezt követően több mint 40 kést és bicskát operálták ki.

“A beteg később elmondta, hogy az utóbbi két hónapban kapott rá a »késevésre«, mert nagyon megszerette az ízüket.” A sebész elmondta, a késkollekciót végül egy ötórás műtét végén sikerült teljes egészében eltávolítani a férfi gyomrából, aki az operációt követően jól van és néhány nap múlva haza is mehet.

Exit mobile version