Elveszítette szüleit, rendőr ölelte az egy hónapos babát

nlc | 2016. Szeptember 03.
A szomszédok a szűnni nem akaró gyereksírás miatt hívták ki a rendőröket. Ami a házban várta őket, arra nem lehettek felkészülve.

Még a sokat látott alabamai rendőröket is megviselte az, amit az egyik helyi család otthonában találtak kedd éjjel. A hatóságokat a szomszédok riasztották este kilenc körül a szűnni nem akaró gyereksírás miatt – tudósít az AL.com amerikai hírportál. Mint később kiderült, a szülők azért nem tudták ellátni síró gyermekeiket, köztük egy egy hónapos kislányt, mert túladagolták magukat.

A WBRC beszámolójából kiderült, hogy az apán már a kiérkező mentők sem tudtak segíteni. Feleségét kritikus állapotban szállították az egyik közeli kórházba. Jelenleg is gépek tartják őt életben. A pár négy gyermekét a hatóság vette gondozásba, ám a kiérkezésükig a rendőrök vigyáztak rájuk, köztük a 34 éves rendőrtiszt, Michelle Burton.

A rendőrnőről még egy megható fotó is készült, ahogy a legkisebb gyermeket altatja. A fotót egy nappal később a férje osztotta meg saját Facebook-oldalán, hogy így tisztelegjen felesége nem mindennapi elhivatottsága előtt.

“Michelle este felhívott, hogy elmondja, csak későn ér majd haza, mert egy négygyermekes család házánál teljesít szolgálatot. Az este további részét a házban töltötte, és a gyerekekre vigyázott. Hajnali négykor ért haza” – írta a férj, majd hozzátette, sosem látta még olyan gyönyörűnek a feleségét, mint ezen a képen.

Olvass még több megható rendőrtörténetet az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version