Vibrátor, gyémánt, lőszer – ezeket találják a szállodai szobák takarítói

nlc | 2016. Szeptember 22.
Te mit hagytál már a szállodában? Van, akinek a kutyája nem hiányzott vagy épp a műfogsora. De találtak ebben a szezonban golyóálló mellényt és persze vibrátort is.

A szallas.hu idén is közzétette, milyen érdekes vagy épp érdektelen tárgyakat felejtenek ott szálláshelyükön a vendégek. A négyszáz partner közös válaszaiból kiderül, hogy szinte minden tizedik vendég otthagy valamit a szállodában, no nem direkt. A legtöbbször gyermekjátékokat és ruhaneműket hagynak ott a hazai szálláshelyeken, de előkelő helyen állnak a mobiltöltők, a telefonok és az ékszerek is.

A legfurább ottfelejtett dolgok

Ebben a szezonban a szállodai szobákban hagyott legfurább dolgok között volt szendergő kutya, amit nem vett észre a gazdája. Volt golyóálló mellény és éles lőszer, amit nem egy titkos ügynök, hanem egy vadász felejtett a szobában. Természetesen találtak vibrátort és szexi fehérneműket, injekciós tűket fecskendővel, fogsort, gyémánt fülbevalót, preparált skorpiót vagy épp háromszázezer forint készpénzt. A számos mobiltelefon és laptop említést sem érdemel.

Mi lesz velük?

A kiskutyáért visszajöttek, mert annak a hiánya hamar feltűnt a gazdájának. Viszont a statisztika szerint csak minden huszadik vendég jelentkezik az elhagyott cuccaiért. A vendéglátósok rugalmasak, hajlandók postázni is a náluk hagyott értékeket, de az sem ritka, hogy a következő szezonig tárolják őket. Minden tizedik szállásadóval megtörtént már az, hogy olyan dolgot kért rajta számon egy volt vendég, amit nem is hozott magával az útra.

Exit mobile version