Elszabadult egy kidobó Miskolcon

nlc | 2016. November 16.
Változatos időpontokban, ok nélkül támadt az őt alkalmazó borsodi szórakozóhely vendégeire. Vádat emeltek ellene.

Három rendbeli, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdasággal és két rendbeli könnyű testi sértéssel vádolja a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség azt a 40 éves kidobót, aki többször indokolatlanul erőszakosan lépett fel a vendégekkel szemben egy szórakozóhelyen.

 

A vádlott férfi Miskolc egyik szórakozóhelyén dolgozott mint biztonsági őr. 2016. január közepén egy esti rendezvényen volt szolgálatban, amikor egy a belépőt szabályosan megvásárló fiatal férfit nem akart beengedni, és hanyatt lökte. A férfi a földre esett, ahol a vádlott fejbe rúgta. Másodszor már csak azért nem tette meg, mert a közelben állók rákiabáltak. Mikor az atrocitást számon kérte a sértett férfi barátnője, a vádlott kollégája megfenyegette, hogy elvágja a torkát, ha nem fejezi be.

A sértett dobhártyája megrepedt a rúgás következtében. Sérülése 8 napon belül gyógyult.

Pár nappal később ugyanezen a szórakozóhelyen dolgozott a vádlott, amikor két vendég a segítségét kérte egy incidens miatt. A vádlott azonban őket lökdöste ki a helyiségből. Amikor kiértek, egyiküket, egy fiatal férfit erősen pofon vágta három alkalommal is. A bántalmazás következtében a sértett az arcán 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Egy hónappal később a vádlott egy ittas vendéget kísért ki a szórakozóhelyről. Ebben próbált neki segíteni az ittas férfi barátja. Ekkor a vádlott a segítő férfit minden ok nélkül ököllel kétszer arcon ütötte, miközben trágár szavakkal szidalmazta. A sértett rendőri intézkedést kért, de mire a járőr kiérkezett, a vádlott eltávozott a helyszínről.

Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést, valamint a személy és vagyonőri foglalkozástól eltiltás büntetést indítványozott.

Exit mobile version