Két kitűnő ajándékötlet, ami bárkinek örömet okoz!

nlc | 2016. December 07.

                                      Ajándékozzon pihenést és élményt karácsonyra!

Ha már kifogyott az ötletekből, hogy mit ajándékozzon szeretteinek, akkor gondoljon arra, hogy egy kis kényeztetésnek vagy fürdőélménynek mindenki örül.
A Sárvári Fürdő utalványaival pedig biztosan nem fog mellé, mert itt minden korosztálynak kínálnak valamit, kisgyerekes családok ugyanúgy imádják, mint a felnőttek, vagy akár a nagyszülők.  Fürdőbelépők, szaunavilág-belépő, kényeztető masszázsok, wellnesshétvége, vagy akár egy gyógykúra is kerülhet a fa alá.
Az utalványok egy nagyon szép mappában érkeznek meg Önhöz, gyönyörű ajándék szeretteinknek.

www.sarvarfurdo.hu/order oldalon az ajándékutalvány-rendelés menüpontban bármelyik szolgáltatás online megvásárolható. Szállással együtt is rendelhetők (www.vitalmedhotel.hu).

                                 Búcsúztassuk együtt a 2016-os évet a medencéből!

Különleges környezetben szeretnéd köszönteni az új évet? Nálunk a helyed!
A Zalakarosi Fürdő az idei évben is egy felejthetetlen éjszakai fürdőpartival várja a bulizni vágyókat. Itt a szilveszterhez mindössze három dolog szükséges: fürdőruha, papucs és törölköző!
A jó hangulatról egész éjszaka a sláger, retró és mulatós zene egyik hazai sztárja, Éder Gabee és partnere, Zsófi gondoskodik!

Bulizz a hangulatos víz alatti fénytechnikával ellátott medencékben kül- és beltéren, élvezd a különleges szaunaszeánszokat! Éjfélkor tűzijátékkal, pezsgővel és virslivel kedveskedünk vendégeinknek. Vásárold meg belépőjegyedet elővételben, kedvezményes áron!

www.http://www.furdo-zalakaros.hu

Exit mobile version