Életét áldozta újszülött kislányáért az amerikai anyuka

nlc | 2017. Február 04.
Miután lakásuk kigyulladt, a 21 éves anyuka gyerekülésbe kötötte kislányát, majd kidobta őt a második emeletről.

Miközben a 21 éves Shelby Carter életét vesztette a lakástűzben, újszülött kislánya, Keana Davis megmenekült, most az anyuka rokonai gondoskodnak róla – számoltak be a wyomingi hatóságok a CNN-nek. Az amerikai hírcsatorna cikkéből kiderült, a kétségbeesett nő hétfő reggel tárcsázta a segélyhívó számát, majd közölte a kétemeletes lakásuk kigyulladt, ő pedig bennrekedt az égő épületben.

“Az anya a segélyhívónak nem említette, hogy újszülött gyermeke is vele van” – idézte fel a történteket Ed Foglesonger, a helyi önkéntes tűzoltók kapitánya. A férfi elárulta, a kislányt kollégái találták meg egy létra alatt, gyerekülésbe szíjazva, miközben próbáltak bejutni az égő épületbe. “A kisbabát azonnal kórházba szállíttattuk, hogy biztosak lehessünk benne, nincs semmi komoly baja.”

A kis Keana Davis, akit anyukája dobhatott ki a második emeletről az ülésbe szíjazva, szerencsére nem szenvedett komolyabb sérüléseket, édesanyja azonban életét vesztette a lakástűzben, ami a tűzszerészek szerint a földszinti nappaliban keletkezhetett. A szakemberek egyelőre azt próbálják kideríteni, mitől lobbantak fel a lángok. Ed Foglesonger a CNN-nek elmondta, a boncolás kimutatta, hogy a fiatal anya, aki édesanyjával és szerelmével élt a kétszintes lakásban, füstmérgezés következtében vesztette életét.

Exit mobile version